De danske singler har frække mobilvaner

0

Mobiltelefonen er for mange danske singler et nyttigt værktøj i jagten på kærligheden, og danskerne er vilde med frække SMS’er.

LoveGeist graf over de beskeder der var sendt og modtaget
LoveGeist graf over de beskeder der var sendt og modtaget (Kilde: Match.com)

Mobiltelefonen er blevet et nyttigt værktøj i jagten på kærligheden og en ny undersøgelse viser, at de danske singler foretrækker frække SMS-beskeder frem for at skrive om følelser.

Hvor flere andre nationaliteter har svaret, at SMS-beskeden er en nem måde at få kommunikeret ting, der kan være svære at få sagt.

Det er Match.com der står bag den årlige europæiske undersøgelse LoveGeist.

– ”Hvor flertallet af europæiske singler (58 procent) foretrækker at sige svære ting over sms, så vil 67 procent af danskerne helst tage de svære samtaler ansigt til ansigt. Vi er mere direkte, men når det kommer til flirten, så anvender vi gerne mobilen, applikationer osv. ” forklarer Jacob de Lichtenberg, datingekspert og forfatter til bogen Datingens Psykologi.

68 procent af de danske singler griber telefonen for at sætte gang i samtalen med flirtende beskeder. Danskerne har ingen problemer med at sende kinky smileys, frække tilbud, sexede fantasier eller billeder til deres dates.

Hvilke frække beskeder virker
Hvilke frække beskeder virker (Kilde: Match.com)

– ”Mænd skal ofte arbejde lidt hårdere på sms-skriveriet for at vække en kvindes interesse end omvendt. Heldigvis opfatter kvinder nogle gange mænds beskeder mere flirtende og indbydende, end mændene selv gør. De bruger mere tid på at afkode beskeder fra deres date. Match.com’s undersøgelse bekræfter, at kvinderne modtager langt flere frække tilbud og beskeder end mændene føler, de har sendt,” fortsætter Jacob de Lichtenberg.

Undersøgelsen viser også, at det ikke er ligegyldigt, hvad der skrives, hvis man vil have god respons fra ens date. Du kan se i grafikken herunder, hvad der virker hos de danske singler og hvilke der ikke virker.

Kvinderne har generelt nemmere ved at tænde mænd med frække ord – end omvendt.

– ”I vores undersøgelse skiller danskerne sig ud fra andre europæiske lande, når det drejer sig om at være direkte. Undersøgelsen viser også, selvom det er værdsat, at det er mere krævende at imponere danske kvinder med flirtende beskeder end omvendt – og måske derfor har danske singler lettere ved at være mere direkte og evt. få mobilflirten til at udvikle sig til mere end andre europæiske singler,” fortæller Robin Goncalves, PR Manager for Match.com i Norden.

Det er desuden om aftenen, når de danske singler sidder alene foran fjernsynet eller ligger i sengen, at der for alvor er gang i forspillet med frække SMS-beskeder hos danskerne.

Mere til historien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer