Moto X-serien alligevel ikke fortid

0

Da Lenovo i sidste uge lancerede Moto Z-serien, så tydede det på at Moto X-serien ville være fortid. Motorola forsikrer dog, at det ikke er tilfældet.

Skærmen på Moto X force skulle være ganske hårdfør.
Skærmen på Moto X force skulle være ganske hårdfør.

Lenovo lancerede i sidste uge Moto Z-serien, som virkede til at skulle afløse den populære Motorola Moto X-serie, men nu forsikres det af Motorola (Lenovo), at det ikke er tilfældet.

 – Moto X med metalkrop er spottet

Grunden til, at det virkede til, at Moto Z-serien ville erstatte Moto X-serien var, at Lenovo ikke nævnte Moto X-serien overhovedet. Hvilket altså hurtigt blev til, at de ville droppe Moto X-serien, som ellers har været en populær telefon-serie siden 2013.

– “Moto X eksisterer fortsat. Fornyligt blev Moto X Force faktisk lanceret på flere nye markeder rundt om i verden. Moto X og Moto Z deler nogle af de gode kvaliteter, men i sidste ende giver de forskellige oplevelser og gør vores portefølje bredere for mobilkøberne, der leder efter den perfekte smartphone til at dække deres behov. Tech-interesserede forbrugere, der leder efter smartphones med flere nye oplevelser, vil vælge Moto Z og Moto Mods,” sådan lyder meldingen fra Motorola til Androidpolice.com.

 – Moto X Force – ny hårdfør topmodel til Danmark

Men om det også betyder, at der kommer nye produkter i Moto X-serien er uvist, da udmeldingen fra Motorola ikke melder noget om dette.

Mere til historien

I porteføljen er også de billigere Moto G og Moto E telefoner, så det bliver spændende at se om der kommer nye Moto X-modeller i fremtiden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer