Moto X med metalkrop er spottet

0

Moto har planlagt event den 17. maj. Måske vil Motorola vise topmodellen Moto X med ny krop og modulært design.

Skærmen på Moto X force skulle være ganske hårdfør.
Skærmen på Moto X force skulle være ganske hårdfør.

Motorola har inviteret pressen til en event den 17. maj. Hvad der reelt skal ske, ved vi ikke, men da deres mellemklasse mobil, Moto G, er fra juli, forventes det, at en ny Moto G skal præsenteres ved eventen.

– Motorola inviterer til event – Moto G4 og Moto G4 Plus

Nu kommer der så rygter om en potentiel afløser til topmodellen Moto X. Disse rygter siger, at den får krop af metal, mod plastik førhen. Moto X består af tre versioner: Style, Play og Force. Style og Play blev lanceret i juli 2015, mens Moto X Force blev lanceret i fire måneder senere, i november. Det er måske for meget at forlange, at en ny Moto X også bliver lanceret her i midten af maj, men Lenovo der ejer Motorola fremviste både Moto X og G sidste år i juli, så intet er umuligt.

Opdateret hardware

Foto: The Verge
Foto: The Verge

Den nuværende tredje generation Moto X har Snapdragon 810 processor og 3 GB ram, så helt forventeligt siger rygterne også, at en ny Moto X vil få Snapdragon 820 og 4 GB ram. Et lækket billede viser desuden en utrolig stor kameralinse, så vi kan også håbe på en opdatering her.

Moto X (tredje generation) fra juli har 21 megapixels kamera, så måske er det mere kvaliteten af linsen snarere end antallet af pixels der bliver forbedret. Nogle rygter siger også, at den nye model vil få laser-autofokuseringsteknik for bedre at stille skarpt.

Uvished om huller i bagsiden

Billedet viser også to højtalere i bagsidens bund, så måske kan vi også håbe på bedre lyd til sommermusikken.

Et andet rygte siger dog, at de 16 huller ikke er højtalere, men forbindelsespunkter til moduler. Her vil man således kunne forbinde ekstra højtalere, udvidet batteri, en pico projektor, et batterigreb med optisk zoom eller et hårdført cover med vidvinkel linse.

Ja, fantasien sætter åbenbart ikke grænser hos enten Motorola, eller fuglene som synger om Motorolas kommende topmodel. Hvad der er sandt vil tiden vise. Lenovo holder også en event, “Lenovo Tech World” niende juni, så det kan også være vi skal vente med topmodellen ved dette event.

Mere til historien

LG’s topmodel G5 har også moduldesign, men her kræver det at man fjerner bunden, samt batteriet, og den løsning har fået lidt lunkne modtagelser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer