Motorola inviterer til event – Moto G4 og Moto G4 Plus

Motorola har udsendt invitationer til en event i midten af maj. Det ventes de vil offentliggøre Moto G4 og Moto G4 Plus. Læs mere om det her.

Invitation til Motorola event den 17. maj i New Delhi (Kilde: AndroidAuthority.com)

Invitation til Motorola event den 17. maj i New Delhi (Kilde: AndroidAuthority.com)

Motorola har helt som forventet udsendt invitationer til en event, som afholdes tirsdag den 17. maj 2016. Her ventes det, at de vil afsløre fjerde generation af deres Moto G-telefoner, som forventes at få modelnavnene Moto G4 og Moto G4 Plus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Det er ikke fordi, at invitationen røber meget omkring eventen. Den afslører blot, at eventen finder sted tirsdag den 17. maj i New Delhi og har teksten ”You wouldn’t want to miss this!”. Der er ingen hints om, at det er Moto G4 og Moto G4 Plus, som vil blive lanceret. Derfor er det fortsat blot rygter og spekulationer.

Tidligere har der været rygter om, at Moto G4-telefonerne ville blive præsenteret den 9. juni, så det er uvist om det holder stik eller det altså bliver den 17. maj, men vi følger sagen.

 – Lenovo: Nye Motorola-telefoner afsløres i juni

Det ventes, at Moto G4 kommer med en 5,5 tommer stor skærm med Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels, desuden vil den måske få 2 GB RAM og formentlig en Snapdragon 425 eller 435 processor. Specifikationerne er dog heller ikke be- eller afkræftet af Motorola.

MereMobil.dk holder dig opdateret om det bliver Moto G4 og Moto G4 Plus telefonerne, som offentliggøres i New Delhi.

 – Motorola brand vil gradvist blive udfaset

Mere til historien

Motorola var engang et stort telefon-brand på det danske marked, men de senere år er deres telefoner ikke officielt lanceret her i landet, og de modeller der er, har haft svært ved at komme i sortiment hos teleselskaberne.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram