Motorola inviterer til event – Moto G4 og Moto G4 Plus

0

Motorola har udsendt invitationer til en event i midten af maj. Det ventes de vil offentliggøre Moto G4 og Moto G4 Plus. Læs mere om det her.

Invitation til Motorola event den 17. maj i New Delhi (Kilde: AndroidAuthority.com)
Invitation til Motorola event den 17. maj i New Delhi (Kilde: AndroidAuthority.com)

Motorola har helt som forventet udsendt invitationer til en event, som afholdes tirsdag den 17. maj 2016. Her ventes det, at de vil afsløre fjerde generation af deres Moto G-telefoner, som forventes at få modelnavnene Moto G4 og Moto G4 Plus. Det skriver AndroidAuthority.com.

Det er ikke fordi, at invitationen røber meget omkring eventen. Den afslører blot, at eventen finder sted tirsdag den 17. maj i New Delhi og har teksten ”You wouldn’t want to miss this!”. Der er ingen hints om, at det er Moto G4 og Moto G4 Plus, som vil blive lanceret. Derfor er det fortsat blot rygter og spekulationer.

Tidligere har der været rygter om, at Moto G4-telefonerne ville blive præsenteret den 9. juni, så det er uvist om det holder stik eller det altså bliver den 17. maj, men vi følger sagen.

 – Lenovo: Nye Motorola-telefoner afsløres i juni

Det ventes, at Moto G4 kommer med en 5,5 tommer stor skærm med Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels, desuden vil den måske få 2 GB RAM og formentlig en Snapdragon 425 eller 435 processor. Specifikationerne er dog heller ikke be- eller afkræftet af Motorola.

MereMobil.dk holder dig opdateret om det bliver Moto G4 og Moto G4 Plus telefonerne, som offentliggøres i New Delhi.

 – Motorola brand vil gradvist blive udfaset

Mere til historien

Motorola var engang et stort telefon-brand på det danske marked, men de senere år er deres telefoner ikke officielt lanceret her i landet, og de modeller der er, har haft svært ved at komme i sortiment hos teleselskaberne.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer