Motorola brand vil gradvist blive udfaset

3

Smartphones med Motorola brandet vil i fremtiden være fortid, da Lenovos opkøb af firmaet betyder, at brandet vil blive udfaset på sigt.

Motorola logo
Motorola logo

For mere end et år siden, nærmere bestemt oktober 2014, overtog Lenovo officielt Motorola fra den tidligere ejer, Google. Lenovo måtte betale omkring 16 milliarder danske kroner.

Google sælger Motorola til Lenovo

Selvom Motorola ikke er et stærkt brand længere, og ikke har været i mange år i Danmark, så er der en masse historik i Motorola-navnet. Faktisk er det Motorola, som stod bag den mobiltelefon, der blev brugt til det første mobil-opkald. Telefonen hed Motorola DynaTAC, og den kunne holde til 35 minutters samtale, og havde en vægt på lige over et kilo.

– “Vi vil langsomt udfase Motorola-brandet og fokusere på Moto,” lyder det fra Rick Osterloh, direktør i Motorola, i et interview under CES-messen med CNET.com.

Motorola vil derfor kun være synlig ”bag facaden” på sigt, da Lenovo også i købet overtog alle produktionsfaciliteter. Der vil i fremtiden stå ”Moto by Lenovo” – dog vil det kendte Motorola-logo bestå.

 – Google er blevet medejer af Lenovo

Du kan læse et blogindlæg, som Motorola selv har skrevet om det næste kapitel for dem, som et brand.

Mere til historien

Google solgte Motorola til Lenovo i januar 2014, men der gik altså et lille års tid før aftalen blev endelig godkendt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer