Moto X Force, ny hårdfør topmodel, lander nu i Danmark

4

Motorola sender nu den hårdføre topmodel Moto X Force ud på det danske marked.

Skærmen på Moto X Force består af fem beskyttende lag.

Med en påmindelse om hvor frustrerende det er når man taber sin dyrt indkøbte smartphone og skærmen som et resultat heraf, bliver splintret til atomer, melder Motorola i en pressemeddelelse, at de er klar til at sende Motorola Moto X Force på det danske marked.

Moto X Force byder på det bedste 2015 har bragt med sig af smartphone komponenter. Det vil sige en 5,4 tommer Quad-HD skærm, samt en Snapdragon 810 processor. Telefonen minder på papiret derfor meget om markedets så mange andre high-end telefoner, men Moto X Force er nu alligevel ikke en helt almindelig smartphone.

Et af de helt store salgsargumenter, som Motorola hiver op ad hatten, er nemlig, at skærmen på Moto X Force, eftersigende skulle være umulig at ødelægge. Faktisk går Motorola så langt, som til at garantere, at skærmen på Moto X Force er umulig at ødelægge, takket være det nye ShatterShield system.

ShatterShield består, ifølge Motorola selv, af fem forskellige lag, der tilsammen resulterer i en skærm, der er sværere at ødelægge, end de fleste andre på markedet. Eksempelvis består skærmens inderste lag af aluminium, mens de yderste lag, ligeledes er med til at beskytte skærmen.

Udover den hårdføre skærm, så byder Moto X Force også på et 21 megapixels kamera og et batteri der er designet til at holde i op til 48 timer, ved almindeligt brug.

Motorola Moto X Force kan købes i de danske butikker fra den 4. januar 2016 til en vejledende pris på 5.499 kroner.

Test: Motorola Moto G (tredje generation)

Mere til historien

Moto X Force blev udsendt på det amerikanske marked i november 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer