Midttrafik har stor succes med mobilbilletter

0

Lanceringen af Midttrafiks nye applikationen, som gør det muligt at købe kontantbilletter, klippekort m.v. via mobilen er blevet en kæmpe succes.

Midttrafik applikation
Midttrafik applikation

Midttrafik har for godt tre uger siden lanceret en ny applikationen til smartphones, der gør det muligt, for første gang, at købe kontantbilletter, klippekort og fastprisprodukter på mobilen.

Siden lanceringen er applikationen downloadet 30.000 gange og har resulteret i mere end 100.000 solgte billetter, så den må siges at være kommet godt fra start.

Ud af de 30.000 downloads, så er der oprettet 25.000 brugerprofiler og solgt 9.000 klippekort, 14.000 enkeltbilletter siden lanceringen.

 – Danske Bank klar med ny app – WeShare er forbundet med MobilePay

– ”Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde kunderne en mobilbetalingsløsning. Mange kunder har efterlyst muligheden for at betale med telefonen, fordi de oplever, det vil gøre deres rejse nemmere,” udtalte vicedirektør Mette Julbo ved frigivelsen af app’en, og det har da også vist sig, at den nye betalingsløsning hurtigt er blevet populær.

Applikationen er ifølge brugerne nem og overskuelig og netop brugervenlighed er vigtigt. Det er ikke kun brugervenligheden i forhold til designet der er vigtigt, men også i forhold til hvordan smartphonen kan fungerer som reelt betalingsmiddel. Og teknologien i applikationen er også kendt fra DSB’s billet applikation og Post Danmarks Mobilporto applikation, det er nemlig integrationen med MobilePay.

 – DSB har kæmpesucces med MobilePay

Det viser sig også, at 75 procent af Midttrafiks kunder benytter sig af muligheden for, at betale via MobilePay.

Derudover kan du også vælge ”Favoritter”, så du eksempelvis ikke behøver starte forfra hver gang du skal hjem til din mormor, så kan du blot fremkalde en mobilbillet (favorit), hvorefter dato og tid automatisk ændres til tidspunktet for genkaldelsen.

Du kan downloade Midttrafiks applikation gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Indførelsen af denne applikationen betyder også, at Midttrafik stopper salget af pap-klippekort. Det sker allerede 15. august 2016, men pap-kortene kan dog bruges i perioden frem til 15. januar 2017. Har du ikke en smartphone, så kan du købe print-selv-billetter på midttrafik.dk, hvor du også kan læse mere om dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer