Bang & Olufsen åbner for understøttelse af Google Cast

Et par musiksystemer fra Bang & Olufsen vil kunne benytte trådløs lydstreaming via Google Cast, efter en opdatering.

Google CastHvis du har BeoSound 35, Bang & Olufsens musiksystem, eller BeoSound Essence (2. generation), så kan du se frem til understøttelse af Google Cast teknologien.

Med Google Cast, også kendt som Chromecast og Chromecast Audio, kan du efter opdateringen, streame lyd fra blandt andet Spotify, Deezer og TuneIn direkte til enhederne fra B & O, uden at tilslutte eller købe ekstraudstyr.

Streamingen sker direkte fra f.eks. Spotify til BeoSound 35 eller BeoSound Essence via wi-fi forbindelse. Da det ikke er telefonen der afspiller lyden, men lyd- eller musiktjenesten, så vil musikken ikke blive afbrudt af telefonopkald eller beskeder.

- MINITEST: Hovedtelefoner til kredsen musiklytning

I slutningen af juni 2016 udsendes en softwareopdatering der åbner for muligheden. Kunderne vil få direkte besked.

Telefoner og tablets med Android samt iPhone og iPad kan udnytte Google Cast.

Bang & Olufsen understøtter også Apple Airplay, DLNA, Bluetooth og BeoLink Multiroom. Også BeoSound A6 og BeoSound A9 kan benytte Google Cast.

- BeoMusic app klar til Apple Watch

Mere til historien

Aktive højtalere med indbygget forstærker, eller musikanlæg med lydindgang, kan også benyttes med Google Cast. Det kræver blot du køber en Chromecast Audio.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram