Victorfone klar til produktion

1

Den danske opfindelse har fået finansiering via Kickstarter.

Victorfonen, som vi tidligere har omtalt på MereMobil.dk, har den seneste tid kørt en Kickstarter kampagne for at sikre finansiering via crowdfunding. Målet har været at få tilstrækkelig med penge til at starte en egentlig produktion, og det mål har den danske startup-virksomhed nu opnået. Det skriver Victorfone i en pressemeddelelse.

Victorfone (Foto Victorfone)
Victorfone (Foto Victorfone)

Det er lykkedes at få finansieret den første produktion på baggrund af penge fra mere end 100 personer, som har støttet kampagnen.

Produceres i Kina

Ifølge pressemeddelelsen vil produktionen af Victorfonen nu begynde i Kina, og støtterne af crowdfunding kampagnen kan forvente at modtage en Victorfone inden for en måned. Der har været pæn international efterspørgsel efter produktet, men størstedelen af finansieringen er dog foretaget af danskere.

Victorfone giver bedre mobildækning indendørs

– “Jeg er en glad mand, fordi vi har nået vores mål. Og så er jeg imponeret over den store interesse fra udlandet, hvor vi blandt andet har fået solgt nogle stykker til mulige distributører i forskellige lande. Det ser lovende ud, og nu glæder jeg mig til at få sendt knap 150 styks Victorfone ud til de backers, der har hjulpet os. Uden de mange hjælpsomme mennesker stod vi ikke her i dag,” udtaler Morten Boutrup, CEO Victorfon ApS.

De såkaldte ‘backers’ får Victorfonen væsentligt billigere end den kommende salgspris. Victorfon planlægger dog ikke fremadrettet selv at står for salget, men derimod vil salget blive varetaget gennem distributører, som kan indkøbe større antal af gangen. Samtidig lover Victorfone, at der løbende vil blive udviklet og forbedret på softwaren.

Mere til historien

Udviklingen af Victorfone er finansieret af SDTI (Syddansk Teknologisk Innovation A/S), det danske Forskningsministeries Innovationsfond og en række private investorer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer