Victorfone skal finansieres via crowdfunding

0

Nu kan du hjælpe Victorfone i gang med produktionen – finansieringen skal hentes via Kickstarter.

“Aldrig mere dårlig dækning – nu kan de sorte mobilhuller lukkes.” Således lyder overskriften på en pressemeddelelse fra danske Victorfone, der på Mobile World Congress i Barcelona præsenterede deres nye løsning, som giver forbedret mobildækning.

– Victorfone giver bedre mobildækning indendørs

Victorfone (Foto Victorfone)
Victorfone (Foto Victorfone)

Ifølge Victorfone, så kæmper teleoperatører og mobilproducenter over hele kloden med at forbedre dårlig dækning og sorte huller. Det er denne udfordring, som Victorfone løser ved hjælp af en smart teknisk løsning.

– “En Victorfone bygger bro mellem teleoperatørernes dyre antennenetværk og kravet om mere funktionalitet på mindre plads i din smartphone”, udtaler CEO Morten Boutrup i en pressemeddelelse fra selskabet.

Man installerer Victorfone applikationen på ens smartphone, og applikationen forbinder så automatisk til Victorfone enheden, så snart enhederne er indenfor rækkevidde af hinanden. Forbindelsen mellem smartphone og Victorfone foregår via Wi-Fi.

Victorfonen sørger derefter for forbindelsen tilbage til teleselskabets mobilnetværk, og ens telefonnummer viderestilles automatisk til Victorfonens mobilnummer. Dermed beror ens mobildækning ikke længere på smartphonens (dårlige) antenner, men benytter derimod Victorfonens gode antenner.

Podcast: Derfor vil ingen teste din dårlige mobilantenne

Vi har på MereMobil.dk tidligere omtalt løsningen i denne artikel.

Støt projektet med croudfunding

Selve udviklingen af Victorfone er finansieret af Syddansk Teknologisk Innovation A/S og det danske Forskningsministeries Innovationsfond. Udviklingsfasen er nu overstået, og Victorfonen er ifølge selskabet klar til at blive sendt i produktion.

Produktionen er dog afhængig af støtte fra forbrugerne, og derfor indleder Victorfone per 1. april 2016 en indsamling via crowdfunding-platformen Kickstarter. Håbet er, at der kan indsamles nok penge til at starte en egenlig produktion af den unikke løsning.

Mere til historien

Alternativet til Victorfone er Voice over Wi-Fi (også kaldet Wi-Fi calling), som teleselskabet 3 netop har lanceret i Danmark. De øvrige danske teleselskaber forventes også at lancere løsningen i løbet af 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer