Musikstreaming er Warner Music’s største indtægtskilde

0

Warner Music oplyser, at størstedelen af deres indtægter for første gang nogensinde nu kommer fra musikstreaming.

Warner Music logo
Warner Music logo

LP’er, kassettebånd, CD’er – ja, alt det er efterhånden ikke her indtægterne kommer fra længere hos pladeselskaberne. Warner Music har oplyst, at de for første gang i historien har fået den største andel af deres indtægter fra musikstreaming. Det skriver Engadget.com.

Det er streamingtjenester som Spotify og Apple Music, der for alvor er blevet måden mange mennesker lytter til musik på i dag.

Spotify har nydt godt af konkurrencen fra Apple Music

– ”Vi er nu det første store pladeselskab, som kan sige, at streaming er den største indtægtskilde fra vores udgivne musik, og overhaler alle former for fysiske formater,” udtalte CEO hos Warner Music, Stephen Cooper, i en pressemeddelelse, da de samtidig annoncerede omsætningen for andet kvartal for selskabet.

Det er kun fire kvartaler siden, at indtægterne for musikstreaming overhalede indtægterne for downloads.

Spotify runder ny milepæl – 30 millioner brugere

Spotify er uden sammenligning markedslederen på markedet for streamingtjenester i musikbranchen, men der er en masse forskellige tjenester, som dog langt fra har samme brugermasse. Tidal har ”kun” omkring 3 millioner brugere, men er heldige at være ejet af Jay-Z, hvilket har givet nogle fordele senest da Beyoncé udgav hendes nyeste album ”Lemonade”.

Mere til historien

TDC Play, åbnede længe før danskerne kendte til Spotify. Det er nemlig over 8 år siden, at TDC Play fik sat stikket i.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer