LG på vej med fingeraftrykslæser under skærmen

0

LG har netop fremvist en ny teknologi, som gør det muligt at ”gemme” fingeraftrykslæseren under skærmen.

LG arbejder på fingeraftrykslæser under glasset (Foto: LG)
LG arbejder på fingeraftrykslæser under glasset (Foto: LG)

Fingeraftrykslæser i smartphones er efterhånden blevet en standard i hvert fald når der er tale om topmodeller. Derfor er det nu også et punkt, hvor producenterne forsøger at forbedre sig og finde nye smarte måder, at få dette integreret på – måske også så det ikke kræver en fysisk knap.

LG har netop fremvist en ny teknologi, som deres forskningsafdeling LG Innotek har arbejdet på. Bliver denne en løsning en, som producenten arbejder videre med, så kan det på sigt give lettere, mindre og mere hårdføre smartphones. Det skriver de i en pressemeddelelse.

 – LG fortryder: App Draweren er tilbage på G5

Hvor fingeraftrykslæsere i dag oftest er forbundet med en knap af en art, så er det LG arbejder på en løsning, hvor den er under skærmens glasoverflade. Dermed vil det også være muligt, at benytte på telefoner der er vand- og støvtætte.

– ”Den nye løsning vil give langt være antal af fejl forsøg, da behovet for en fysisk knap fjernes,” sådan lyder det fra en talskvinde fra LG Innotek til avisen Koreatimes.

Antallet af fejllæsninger for den nye fingeraftrykslæser er på 0,002 procent, det oplyser LG.

 – LG G5 vinder ”Best In Show”-pris til MWC

LG er i forhandlinger om at få licenseret teknologien til flere andre mobilproducenter og løsningen ventes, at blive til noget i en telefon næste år.

Mere til historien

Salget af LG G5 er netop startet på det danske marked i fredags. Du kan læse vores anmeldelse af den nye topmodel fra LG her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer