LG fortryder: App Draweren er tilbage på G5

Applikationslisten, App Drawer, på LG G5 er nu tilbage. LG har udsendt en opdatering.

App Drawer opdatering til LG G5 (Foto: MereMobil.dk)

App Drawer opdatering til LG G5 (Foto: MereMobil.dk)

Da LG G5 havnede i hænderne på anmelderne, inklusive os på MereMobil.dk, var det en telefon uden App Drawer, app-listen, der har været en gennemgående Android-feature lige siden den første Android version.

Alle genveje til applikationer er placeret på forside-skærmene, hvilket er den direkte konsekvens af en telefon uden App Drawer. Det kender vi fra Huawei, der har kørt med denne opbygning på Android i flere år.

Flere ting peger i retning af, at Google gerne vil fjerne App Draweren fra Android, noget der kan være en våd klud i ansigtet på fanskaren omkring styresystemet.

Efter LG G5 har været ude på de første markeder i godt en måned, og solgt 1,6 millioner enheder, har LG fortrudt den manglende applikations-liste. En ny opdatering til telefonen introducerer et ekstra startskærms-tema, der indeholder en App Drawer.

Hent opdateringen:
Indstillinger > Generelt > Om telefonen > Opdateringscenter > Applikation opdatering

Når opdateringerne er installeret skal startskærmstemaet aktiveret.

Aktiver startskærm med App Drawer:
Indstillinger > Skærm > Baggrund > Vælg hjem > Startside og applikationsskuffe

Mere til historien

Her kan du læse anmeldelsen af LG G5. Den vejledede pris er 4.990 kroner uden abonnement.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.