Google stopper salget af Nexus Player

KORT NYT: Google har fået stor succes med deres Chromecast, mens deres Nexus Player ikke har været den store succes. Det tager de nu konsekvensen af og stopper salget.

Google Nexus Player

Google Nexus Player (Foto: Google)

Google lancerede først deres Google TV, som skulle forsøge at forene fjernsyn med internet, onlinevideo og applikationer. Dette blev ingen succes – snarere tværtidmod. Efterfølgende blev det så afløst af Android TV, som trods alt har fundet vej ind hos TV-producenter og på nogle medieafspillere. Samt deres egen Google Nexus Player.

 – Google klar med spilkonsollen Nexus Player

Google Nexus Player har ikke vist sig, at være en særlig stor succes. Derfor har Google nu også valgt, at stoppe salget af den. Det bekræfter de selv ifølge The Verge.

Android TV er generelt heller ikke slået igennem herhjemme, hvilket måske også skyldes at der ikke findes nogle danske apps. Selve platformen har også haft sine vanskeligheder både med udviklingen og stabiliteten.

Historien melder i første omgang heller ikke noget om, at en efterfølger til Nexus Player er på vej eller Google helt dropper det marked.

 – Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P

Chromecast har modsat Nexus Player virkelig fået succes og findes i mange danske hjem.

Mere til historien

Hardwaren til Googles Nexus Player er produceret af Asus.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.