Flere og flere køber rejser med mobilen

0

Rejsesøgemaskinen Momondo har netop sendt en større opdatering ud af deres applikation.

Momondo
Momondo

Momondo er klar med den største opdatering af deres applikation siden 2014. Den nye version byder på forbedret brugerflade, design, funktionalitet og nye interaktionsmuligheder.

Der har været en årlig stigning på bookinger via rejseapplikationen på 89 procent, det seneste år, hvilket viser Momondo’s brugere i stigende grad vælger smartphonen når rejsen skal bookes.

Og 60 procent af Momondo’s brugere benytter applikationen på et tidspunkt i løbet af deres købsrejse for enten af få overblik over fly- og hotelpriser eller til egentlig booking af rejsen.

 – Momondo klar med cityguides til iPad

Momondo relancerer først applikationen til iOS og derefter følger Android.

– ”Vi kan se på vores data, at forbrugerne i stigende grad bruger mobile apps til at planlægge deres rejser rundt i verdenen. Det teknologiske landskab udvikler sig i høj fart, og brugerne kigger hele tiden efter løsninger, der føles nye samtidig med, at brugeroplevelsen er altafgørende. Relanceringen af vores app vil styrke brugeroplevelsen og gøre rejsende til deres egen rejseagent, så man hele tiden kan finde det fly eller hotel, der passer én bedst, også når man er væk fra skrivebordet,” lyder det fra Pernille Trolle Brøgaard, der er mobile product manager i Momondo.

 – Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

Det nye design gør applikationen mere dynamisk. Og brugerne kan gå ind og ud af applikationen uden søgningerne nulstilles og de skal starte forfra.

Derudover byder relanceringen på nye søgefiltre, hvilket gør man kan søge efter specifikke fly eller hoteller, så kan man få glæde af fordelsprogrammer og bonuspoint. Ligesom det også er muligt, at søge på den totale rejsetid.

 – LÆS OGSÅ: Det koster data og mobilbrug i EU denne sommer

Du kan downloade Momondo gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Du kan også søge rejser på computeren via Momondo. Og udover at være en søgemaskine indeholder Momondo.com også cityguides skrevet af hjemmesidens brugere og af bloggere bosiddende i byer rundt om i verden. Momondo har også udgivet rejsebøger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer