Momondo klar med cityguides til iPad

APP-TIP: Ny applikation fra Momondo guider dig til, hvad du skal opleve på din ferie, hvad enten det er kærestetur, familieferie eller andet.

Momondo Places (Foto: Momondo)

Momondo Places (Foto: Momondo)

Momondo er klar med en ny applikation, som i første omgang kommer til iPad-brugere. Applikationen hedder Momondo Places og indeholder cityguides.

På nuværende tidspunkt er der cityguides til syv af de mest populære storbyer i verden. Disse er Barcelona, Berlin, København, London, New York, Paris og Rom. Men flere cityguides følger, da Momondo løbende udvikler applikationen til at omfatte nye destinationer.

Momondo Places giver inspiration til hvilke seværdigheder, markeder, butikker, restauranter, caféer, barer og hoteller, som er værd at besøge i den pågældende by.

Hver cityguide har mere end 200 forskellige tips, som kategorises efter dit humør. Så du skal blot vælge mellem kategorierne: Romantic, Social, Family, Local, Cultural og Fancy. Vælg blot en den kategori, som du ønsker på farvehjulet og så finder applikationen en guide, som passer lige præcis til dit humør og dine behøv. Guiden kan dog også sortere de forskellige rejsetips i bydele og kategorier.

Download guiden

iPad’en er med til at bringe den rigtige fornemmelse frem, så derfor er layoutet udformet, som en fysisk guidebog.

Du kan downloade dine guides og så er alt indholdet tilgængeligt på iPad’en, selv når du er offline. Det betyder, at du kan bruge både kort og GPS, mens du er på farten uden at frygte roaming-priserne.

Download applikationen Momondo Places gratis i Apples App Store.

Applikationen er også under udvikling til iPhone, men Momondo kan ikke sætte tidspunkt på hvornår denne er klar. Det er endnu ikke besluttet, om de også vil udvikle en Android-applikation, det oplyser Momondo Danmark til Meremobil.dk.

Mere til historien

Momondo.dk er en rejsesøgemaskine, der blev lanceret i september 2006 og som sammenligner priser på flybilletter, pakkerejser, hoteller, biludlejning og tog. Momondo er ikke et rejsebureau, men henviser forbrugerne til de steder der udbyder rejsen. Foruden søgemaskine-delen, så indeholder Momondo også en masse cityguides, som er lavet af hjemmesidens brugere og bloggere rundt i verden.

iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Apple klargør til side-loading af apps

En kommende EU-lovgivning har bestemt, at Apple skal åbne konkurrence app-butikker på iPhone og iPad.

(mere…)
Ældre iPhones mister adgangen til App Store

Flere af Apples tjenester vil ikke længere kunne tilgås på ældre iOS-versioner fra starten af maj. Sådan lyder det fra en oftest pålidelig Twitter-bruger.

(mere…)
EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram