Android Pay er nu i England

2

KORT NYT: Googles bud på en mobilbetalingsløsning, Android Pay, er nu tilgængeligt i England. Og flere lande er på vej.

Android Pay (Foto: Google)
Android Pay (Foto: Google)

Englænderne har længe været fremme i skoene, når det kom til kontaktløs betaling. Og fra den 18. maj har de altså kunne bruge Android Pay, til betaling med deres smartphone. Det skriver Google på den officielle Android blog.

 – Android Pay virker nu også til betaling i apps

Det har været rygtet siden starten af marts, at Google var på vej med Android Pay i England. Og det er muligt, at benytte Android Pay overalt, hvor man i forvejen accepterer kontaktløs betaling. Også i metro, tog og bus, hvor man hidtil har kunnet benytte sit kontaktløse kort.

Briterne vil også kunne benytte Android Pay til betaling i apps. Samtidig vil Google lancere Android Pay Day, der vil komme med tilbud den sidste uge op til lønningsdag, og på den måde sprede lidt glæde inden der igen kommer penge på kontoen.

 – Google tester håndfri mobilbetaling

Android Pay har været tilgængelig i USA siden 2015 og altså nu i England. De næste to lande på listen er Singapore og Australien.

Mere til historien

Google Pay blev introduceret til Google I/O 2015 og bygger videre på Google Wallet der blev udgivet i 2011.

Artikel skrevet af: Kim Vidkær

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer