Sony klar med Xperia Z5 Premium i pink

0

KORT NYT: Der har været mange rygter om, at en pink version af Xperia Z5 Premium var på vej – og nu har Sony officielt annonceret den.

Sony Xperia Z5 Premium i pink (Foto: Sony)
Sony Xperia Z5 Premium i pink (Foto: Sony)

Sony Mobile har netop annonceret en pink-version af Xperia Z5 Premium, hvilket sker præcis tre måneder efter de annoncerede Xperia Z5 i pink. Det skriver GSMArena.com.

Det japanske selskab har annonceret den nye farvevariant af telefonen på Twitter og blot skrevet, at de introducerer Xperia Z5 Premium i Pink.

 – Pink Xperia Z5 officiel fra Sony

Der er ikke oplyst noget omkring salgsstart, pris eller hvilke markeder telefonen vil blive lanceret på. Men skal man tro rygterne, så vil den i hvert fald blive tilgængelig på markeder i Asien.

Vi skal umiddelbart ikke forvente, at se den pink-variant på det danske marked. Formentlig vil Sony i Danmark nu satse fuldt ud på de kommende Xperia X-modeller, der kommer i butikkerne herhjemme omkring ultimo maj/juni.

 – Sony: Xperia X-serien erstatter Xperia Z

Mere til historien

I disse dage er John G. Pedersen, chefredaktør på MereMobil.dk, på besøg hos Sony i Japan. Du kan læse mere om hvad han har fået ud af turen her, samt se et lille indslag han har lavet med Xperia Agent.

Læs også:

Sony Xperia X-serien – pris og tilgængelighed

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer