MTV Cribs er tilbage – som en SnapChat-serie

En MTV-klassiker er tilbage, men i en ny form. Det er den populære serie MTV Cribs fra 00’erne, som nu bliver en SnapChat-serie.

Discover Snapchat

Discover Snapchat

Husker du den populære serie ”Cribs” på MTV, der blev vist i 00’erne, hvor diverse kendisser viste deres hjem frem? Ja, så er der måske godt nyt. MTV skulle nemlig være klar med den elskede serie igen, som et ugentlig SnapChat-baseret show. Det skriver Engadget.com.

 – Snapchat har over seks millioner visninger om dagen

Programmet er designet specielt til SnapChat, som et forsøg at få det yngre publikum til at se med. Showet bliver vist på MTV’s SnapChat-kanal Discover Channel. Om det bliver muligt, at få genskabt samme magi og succes, som MTV Cribs havde tidligere er uvist. Dengang var der tale om en større produktion med et helt kamerahold og nu er det måske/måske ikke blot en kendis med en mobil eller lignende. Det er også uvist, hvor lang tid episoderne vil tage.

 – Snapchat dropper indholdsproduktion

Det bliver spændende at se om MTV rammer de unge med den nye Cribs, det ventes at den nye variant af serien får premiere i løbet af juni.

Foruden Cribs skulle MTV også være på vej med nye afsnit af MTV Unplugged senere i år.

Mere til historien

Cribs bliver ikke den første SnapChat-serie fra MTV, der får premiere for 14. maj har de premiere på Pants Off, der er en serie på otte afsnit, der fokuserer på sex og forhold.

Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Se dette års mest populære Snapchat-linser

Mange elsker de forskellige linser på Snapchat. Du kan her se hvilke, der har været de mest benyttede i år.

(mere…)
Skræmmende mange børn skriver personligt med AI-robotten i Snapchat

Snapchats My AI er en “ven” for rigtigt mange børn. 1 ud af 10 børn skriver med My AI eller en lignende robot et par gange om ugen.

(mere…)
Snapchat har nu mere end 400 millioner brugere

AI-funktioner og chatrobot er noget af det, som Snapchat mener er vejen til flere brugere.

(mere…)
Dette kan du også bruge Snapchat til

Snapchat er mere end beskeder, som forsvinder, når de er læst eller sjove filtre. Se her, hvad du også kan bruge Snapchat til.

(mere…)
Så mange danskere bruger Snapchat

OVERBLIK: For første gang har Snapchat offentliggjort lokale brugertal for Danmark. Brugerne er ældre end du tror.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram