Huawei sælger P9 med TalkBand B2

0

Den nye smartphone fra Huawei er klar til salgsstart i april, men allerede nu kan den forudbestilles flere steder og man kan endda få en ekstra gave med når man køber produktet.

Huawei P9 (Foto: Huawei)
Huawei P9 (Foto: Huawei)

Forudbestillingerne af den nye Huawei P9 er startet og flere forhandlere tilbyder endda, at man kan få Huaweis TalkBand B2 med, hvis man køber telefonen til pre-sale.

Huawei P9 er i øvrigt den første telefon fra den kinesiske producent, som er kommet i sortiment hos alle landets operatører.

 – WEB-TV: Ingen optisk stabilisator i Huawei P9 og P9 Plus

TalkBand B2 kan bruges både i fitnesscenteret og når man er på arbejde. Og det kan synkroniseres med smartphonen. Foruden at være et fitnessarmbånd, så fungerer TalkBand B2 også som et trådløst headset. Faktisk kan det ifølge Huawei klare op til 6 timers opkaldstid i træk.

 – Huawei klar med TalkBand B2 og TalkBand N1

Huawei TalkBand B2 (Foto: Huawei)
Huawei TalkBand B2 (Foto: Huawei)

Det er desuden også muligt, at bruge TalkBand B2 som fjernbetjening til kameraer i Huawei’s produkter.

 – WEB-TV: Huawei P9 og P9 Plus – første kig

Og for det ikke skal være løgn, så har Huawei TalkBand B2 også ”smart detection”, som måler og giver feedback på dit søvnmønster.

Telefonen kommer først i handlen den 2. maj, men kan altså allerede nu forudbestilles. Den vejledende pris er på 3.999 kroner uden abonnement.

 – TEST: Huawei P9 – fremragende de fleste steder

TalkBand B2 har en værdi på 1.499 kroner.

Mere til historien

De forhandlere, som tilbyder TalkBand B2 med i forsalget er: Bilka.dk, Call Me, Elgiganten, Fullrate, Føtex.dk, ProShop.dk, Telenor, Telia, Telmore og Wupti.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer