HTC Desire 830 – se de lækkede specs og billeder

0

RYGTE: HTC er angiveligt på vej med en ny smartphone til Desire-familien. Ifølge rygter er der tale om HTC Desire 830. Læse mere om den her.

Lækkede billeder af HTC Desire 530 (Kilde: Nowhereelse.fr)
Lækkede billeder af HTC Desire 530 (Kilde: Nowhereelse.fr)

HTC har for ganske kort tid siden offentliggjort HTC 10, hvor de droppede navnet/brandet ”One” i forhold til tidligere generationer, men de beholder angiveligt Desire navnet/brandet, hvor der ifølge rygterne er en ny model på vej.

Ifølge de nye lækkede oplysninger fra den franske hjemmeside nowhereelse.fr, så er HTC på vej med en ny model til Desire-familien – nemlig Desire 830. Og den skulle også blive offentliggjort inden længe. Det skriver GSMArena.com.

 – HTC Desire 530 – ny budget-mobil

Designet på HTC Desire 830 har ligheder med tidligere Desire-enheder, så det virker også til at navnet bibeholdes.

Ifølge rygterne får Desire 830 en skærm på 5,46 tommer med en opløsning på 1080p, MediaTek MT6753 SoC 1.3 GHz octa-core Cortex-A53 processor, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Det er endnu uvist om HTC Desire 830 kommer på vores marked. I februar lancerede HTC modellen Desire 530, som fandt plads til vores markedsområde.

 – HTC Desire 530 – se pris og tilgængelighed

MereMobil.dk følger op når der kommer flere informationer.

 

Mere til historien

Du kan netop nu læse den fulde anmeldelse af HTC 10, som netop er blevet offentliggjort på MereMobil.dk. Telefonen får i øvrigt salgsstart i maj på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer