Applikation hjælper dig med at skifte til sommerdæk på bilen

3

Du kan nu slippe for ventetider og transporttid frem og tilbage fra mekanikeren, når der skal skiftes dæk på bilen. Ny applikation hjælper dig.

Screenshots fra applkikationen Rubberduck
Screenshots fra applkikationen Rubberduck

Urene er stillet til sommertid og inden længe er det også tiden, at skifte vinterdækkene ud med sommerdæk på bilen. Og Rubberduck er klar med en ny applikation, der giver dig muligheden for at bestille et hjulskifte på din hjemmeadresse.

Får du ikke skiftet dine dæk, så de passer til årstiden, så kan det faktisk udgøre en stor sikkerhedsrisiko. Det anslås at omkring 500.000 bilister kører på nedslidte dæk også, hvilket også kan være farligt. Det anbefales at man har mindst 3 mm mønsterdybde.

 – Volvo klar med Spotify i bilen uden mobilen

– “Der er en sikkerhedsrisiko i at køre på vinterdæk om sommeren, da de har en længere bremselængde på våd eller tør vej. Samtidig er der et økonomisk aspekt i det, da vinterdæk kører kortere på literen og bliver hurtigere slidte,” siger Jesper Hemmingsen, der er dokumentationskonsulent hos Rådet for Sikker Trafik.

Men Rubberducks applikation gør, at det er hurtigt og nemt at bestille en mekaniker til lige præcis der, hvor det passer dig eksempelvis din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Tjenesten tilbyder så afhentning, montering og opbevaring af dine sommer- og vinterdæk. De forskellige informationer og service-historik om din bil gemmes elektronisk i applikationen, så du skal ikke engang bekymrer dig om de tekniske detaljer.

Til start er Rubberduck applikationen udelukkende med fokus på hjulskift, men det er ønsket, at tjenesten på sigt skal varetage en lang række services inden for bilpleje og –reparation. Til at starte med starter tjenesten op i Københavnsområdet.

Tjenesten vil være tilgængelig syv dage om ugen, og priserne vil være som følgende: Hjulskift: 499 kroner, opbevaring af hjul 399 koner og afhentning af hjul 99 kroner.

 – Ford: Bilfirmaerne skal være mobile

– ”Vi ønsker at være danskernes foretrukne mekaniker i lommeformat, der let og enkelt håndterer vedligeholdelsen af deres bil, så de kan bruge tiden på at køre i den frem for at vedligeholde den”, siger Anders Pajor, der sammen med Morten Meisner-Jensen står bag Rubberduck.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store. En Android version skulle være på vej snarest, dog er en endelig lancering uvis.

Mere til historien

Morten Meisner-Jensen, som sammen med Anders Pajor står bag Rubberduck, er også medstifter af Mofibo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer