Watcher følger dig sikkert hjem fra byen

0

APP-TIP: Watcher følger dig hjem fra byen – og giver dine veninder besked, hvis der sker dig noget. Mød her en lovende ny dansk app.

Screenshots fra applikationen Watchers - Get Home Safe (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra applikationen Watchers – Get Home Safe (Foto: MereMobil.dk)

Der er formentlig mange, særligt piger, som kan nikke genkendende til dette scenarie. Man er på vej hjem fra en bytur, og det er midt om natten. Når man skilles fra veninderne og går hver sin retning, så har man allerede mobilen slået op på et telefonnummer, som man lynhurtigt kan ringe op, hvis man bliver endnu mere utryg. Foruden dette, så går du meget stærkt og kigger til siderne og bagud  – non-stop.

Nu kan du med applikationen ”Watcher” blive fulgt sikkert hjem og føle dig mere tryg på vejen.

 – Find offentlige toiletter med ny applikation

Watcher giver nemlig dig og veninderne muligheden for, at I følger hinanden hjem – i hvert fald virtuelt.

Du indtaster den rute du skal gå, og efterfølgende holder Watcher så øje med om du holder kursen, om du begynder at løbe, står stille i længere tid eller om dine hovedtelefoner bliver hevet ud af stikket på telefonen.

Sker noget af ovenstående, så bliver du af applikationen spurgt om du er ok og svarer du ikke inden 30 sekunder, så får dine veninder, kæreste, familie eller hvem du har indtastet besked med det samme.

En anden smart feature er også, at applikationen kan notificere dem du har valgt, når du tager afsted og når du er nået sikkert frem. Det er desuden også muligt, at følge din færden på et kort.

Det er også muligt, at sende en notifikation ved at trykke på en ”nød-knap”.

 – Få nu kode på den smartphone!

Du kan downloade Watcher – Get Home Safe gratis i Apples App Store. Selvom dine ”watchers” (venner, familie, kæreste osv.) ikke har en iPhone, så kan de stadigvæk modtage dine meldinger.

 

Mere til historien

Watcher er også på vej i en Android-version, men denne må du vente på lidt endnu, da den først ventes klar til download omkring april.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer