Find offentlige toiletter med ny applikation

Flere kommuner er begyndt at benytte en ny app, der hjælper danskerne med at finde offentlige toiletter.

Screenshots fra applikationen FindToilet

Screenshots fra applikationen FindToilet

De fleste kan nok nikke genkendende til, at det ikke altid er lige nemt at finde et toilet, hvis tissetrangen melder sig mens man er på tur i byen.

Men en ny applikation, der hedder ”FindToilet”, guider dig hen til det nærmeste toilet i flere kommuner.

Det betyder, at du i flere af landets kommuner nu kan tage din smartphone op ad lommen og ved hjælp af applikationen ”FindToilet” gå ind på et kort og finde de nærmeste offentlige toiletter, samt se hvad for en slags toilet det er. Det skriver DR.dk.

 - App skal fortælle hvorfor din baby græder

Flere kommuner kommer løbende til, og senest har Sønderborg også gjort det muligt, at finde deres toiletter via applikationen.

- ”Vi vil rigtig gerne gøre vores toiletter synlige særligt for turister, og for dem der har et særligt behov for at finde et toilet. Nogle bruger jo faktisk tid på at planlægge en tur ud fra, hvor de kan finde nogle toiletter. Og det vil vi rigtig gerne gøre nemmere for dem,” lyder det fra Kristian Nordstrøm fra Vej og Trafik i Sønderborg Kommune.

 - Tjek om bilen er stjålet med denne app

Kristian Nordstrøm mener, at der er mange både handicappede, turister og de der måske sjældent kommer i byen, der vil få glæde af applikationen.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Med i applikationen er blandt andet Københavns Kommune, Fredericia Kommune, Sønderborg Kommune og de fynske kommuner.

Sønderborg Kommune har som den første af de kommuner, der deltager brugt iframe/embed til at vise deres informationer omkring toiletterne i kommunen på deres egen side http://sonderborgkommune.dk/offentlige-toiletter og at disse jo automatisk vises i Smartphone apps og det samme kan de resterende 97 kommuner jo også gøre. Kommunerne får også mulighed  for at downloade de indsamlede toiletdata og bruge disse, hvis de har lyst til det. Læs mere om det her.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram