Find offentlige toiletter med ny applikation

0

Flere kommuner er begyndt at benytte en ny app, der hjælper danskerne med at finde offentlige toiletter.

Screenshots fra applikationen FindToilet
Screenshots fra applikationen FindToilet

De fleste kan nok nikke genkendende til, at det ikke altid er lige nemt at finde et toilet, hvis tissetrangen melder sig mens man er på tur i byen.

Men en ny applikation, der hedder ”FindToilet”, guider dig hen til det nærmeste toilet i flere kommuner.

Det betyder, at du i flere af landets kommuner nu kan tage din smartphone op ad lommen og ved hjælp af applikationen ”FindToilet” gå ind på et kort og finde de nærmeste offentlige toiletter, samt se hvad for en slags toilet det er. Det skriver DR.dk.

 – App skal fortælle hvorfor din baby græder

Flere kommuner kommer løbende til, og senest har Sønderborg også gjort det muligt, at finde deres toiletter via applikationen.

– ”Vi vil rigtig gerne gøre vores toiletter synlige særligt for turister, og for dem der har et særligt behov for at finde et toilet. Nogle bruger jo faktisk tid på at planlægge en tur ud fra, hvor de kan finde nogle toiletter. Og det vil vi rigtig gerne gøre nemmere for dem,” lyder det fra Kristian Nordstrøm fra Vej og Trafik i Sønderborg Kommune.

 – Tjek om bilen er stjålet med denne app

Kristian Nordstrøm mener, at der er mange både handicappede, turister og de der måske sjældent kommer i byen, der vil få glæde af applikationen.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Med i applikationen er blandt andet Københavns Kommune, Fredericia Kommune, Sønderborg Kommune og de fynske kommuner.

Sønderborg Kommune har som den første af de kommuner, der deltager brugt iframe/embed til at vise deres informationer omkring toiletterne i kommunen på deres egen side http://sonderborgkommune.dk/offentlige-toiletter og at disse jo automatisk vises i Smartphone apps og det samme kan de resterende 97 kommuner jo også gøre. Kommunerne får også mulighed  for at downloade de indsamlede toiletdata og bruge disse, hvis de har lyst til det. Læs mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer