Tim Cook antyder fremtiden byder på Apple-bil

0

Apples topchef Tim Cook har for første gang antydet, at der måske er hold i rygterne om Apple arbejder på at udvikle en bil.

Apple CarPlay
Apple CarPlay

Under dette års Mobile World Congress var både Volvo og Ford tilstede med nye teknologier, der lapper ind over mobilbranchens emner og Internet Of Things.

 – Ford: Bilfirmaerne skal være mobile

Der har også længe floreret rygter om, at Apple var i gang med at udvikle en bil og på Apples årlige aktionærmøde i Cupertino spurgte en af deltagerne Tim Cook omkring rygterne til denne ”Apple-bil”.

Og Tim Cook afkræftede ikke de mange rygter – snarere tværtimod. Han sagde først med et glimt i øjet, at han måske skulle have valgt spørgsmål fra en anden, hvorefter han kom med det der godt kan kaldes en antydning af, at de mange rygter holder vand.

-“Do you remember when you were a kid, and Christmas Eve, it was so exciting, you weren’t sure what was going to be downstairs? Well, it’s going to be Christmas Eve for a while,” lød svaret fra Tim Cook ifølge Businessinsider.com.

Det tætteste Apple har været på bilbranchen indtil nu er, at de i 2014 var tilstede på Geneva Motor Show for at præsenterer Apple CarPlay, der er Apples bud på et samspil mellem vores smartphone og bilens infotainmentsystem.

 – Apple CarPlay – se det “in action” her

Der kom dog ikke yderligere informationer omkring Apple-bilen, der ifølge rygterne skulle beskæftige 600 ansatte og gå under kodenavnet ”Project Titan”. Det skulle eftersigende blive en selvkørende bil, som først skal se dagens lys i 2020.

Mere til historien

Til Mobile World Congress fremviste Volvo deres nyeste modeller, som har Spotify integreret i bilen, samt Apple Carplay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer