Galaxy S7 i processordyst: Exynos 8890 vs. Snapdragon 820

Nye tests viser, at der er forskel på de to forskellige processortyper i Samsungs nye topmodeller. Se hvilken processor, der er bedst.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)

Da Samsung offentliggjorde deres nye topmodeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, var der ligesom på tidligere Samsung-modeller forskel på processorerne afhængigt af hvilke markeder telefonerne lanceres på.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller fra Samsung

På det danske marked er modellen med en Exynos 8890 processor, ligesom på de fleste andre markeder. Det er blandt andet Verizons kunder på det amerikanske marked, der får glæde af Snapdragon 820 processoren.

Samsung satser på Exynos i Galaxy S7-topprodukterne

Forskellene på de to processorer er blandt andet, at der er tale om en quad-core processor fra Qualcomm, mens Exynos processoreren er en Octa-core.

De mange skriverier rundt på techmedier og forums har gjort, at GSMArena har udført en række tests for at se forskellene på processorerne. Du kan læse nærmere om GSMArena’s tests her, hvor de går de forskellige tests igennem. Du kan også ”nøjes” med, at se testresultaterne i galleriet herunder.

Begge processorer har deres styrker og svagheder, men samlet set er det varianten med Snapdragon processoren, der løber med sejren. Det er dog forholdsvis tæt løb.

 – Samsung på vej med Galaxy S7 Mini

 

Mere til historien

Det er ikke kun processorerne i Samsung Galaxy S7-modellerne, der er forskellige. I kameraet er også brugt forskellige komponenter, hvor henholdsvis Sony og Samsung selv har leveret hardwaren. Forskellen på kameramodullerne er dog små.

Læs også:
5 tips til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram