Galaxy S7 i processordyst: Exynos 8890 vs. Snapdragon 820

Nye tests viser, at der er forskel på de to forskellige processortyper i Samsungs nye topmodeller. Se hvilken processor, der er bedst.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)

Da Samsung offentliggjorde deres nye topmodeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, var der ligesom på tidligere Samsung-modeller forskel på processorerne afhængigt af hvilke markeder telefonerne lanceres på.

 - Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller fra Samsung

På det danske marked er modellen med en Exynos 8890 processor, ligesom på de fleste andre markeder. Det er blandt andet Verizons kunder på det amerikanske marked, der får glæde af Snapdragon 820 processoren.

- Samsung satser på Exynos i Galaxy S7-topprodukterne

Forskellene på de to processorer er blandt andet, at der er tale om en quad-core processor fra Qualcomm, mens Exynos processoreren er en Octa-core.

De mange skriverier rundt på techmedier og forums har gjort, at GSMArena har udført en række tests for at se forskellene på processorerne. Du kan læse nærmere om GSMArena’s tests her, hvor de går de forskellige tests igennem. Du kan også ”nøjes” med, at se testresultaterne i galleriet herunder.

Begge processorer har deres styrker og svagheder, men samlet set er det varianten med Snapdragon processoren, der løber med sejren. Det er dog forholdsvis tæt løb.

 - Samsung på vej med Galaxy S7 Mini

 

Mere til historien

Det er ikke kun processorerne i Samsung Galaxy S7-modellerne, der er forskellige. I kameraet er også brugt forskellige komponenter, hvor henholdsvis Sony og Samsung selv har leveret hardwaren. Forskellen på kameramodullerne er dog små.

Læs også:
- 5 tips til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram