Dropbox runder 500 millioner brugere

1

KORT NYT: Der er ingen tvivl om, at Dropbox er blevet en populær Cloud-tjeneste. Den seneste opgørelse viser, at der nu er mere end 500 millioner brugere.

Dropbox runder 500 millioner brugere
Dropbox runder 500 millioner brugere

Dennis Woodside, COO fra Dropbox, har bekræftet at selskabet nu har mere end 500 millioner brugere. Det oplyser Dropbox i en officiel blog.

I juni kunne selskabet fortælle, at de havde 400 millioner brugere, og dermed er der altså på 8 måneder kommet 100 millioner brugere yderligere til. Så væksten er stadigvæk stor til Dropbox.

 – Dropbox tilføjer Apple Touch ID

Dropbox har også allerede 3,3 milliarder delingsforbindelser (antallet af delte links og mapper) tilknyttet tjenesten. Det er en stigning på 50 procent sammenlignet fra samme periode sidste år.

Woodside oplyser også, at de oplever en kæmpe stor vækst viralt. 44 procent af de nye brugere kommer nemlig fra en anden eksisterende bruger.

 – Én milliard bruger Gmail – runder kæmpe milepæl

Bruger du Dropbox eller en af de konkurrerende tjenester?

Mere til historien

Vi gemmer mere og mere af vores liv i diverse digitale tjenester, som Dropbox, Google Drev og Gmail, og hvis ikke der passes godt på, så kan vi risikerer at oplysninger og billeder havner i hænderne på IT-kriminelle. Nu kan du beskytte din Dropbox eller Gmail med en fysisk sikkerhedsnøgle.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer