Dropbox runder 500 millioner brugere

KORT NYT: Der er ingen tvivl om, at Dropbox er blevet en populær Cloud-tjeneste. Den seneste opgørelse viser, at der nu er mere end 500 millioner brugere.

Dropbox runder 500 millioner brugere

Dropbox runder 500 millioner brugere

Dennis Woodside, COO fra Dropbox, har bekræftet at selskabet nu har mere end 500 millioner brugere. Det oplyser Dropbox i en officiel blog.

I juni kunne selskabet fortælle, at de havde 400 millioner brugere, og dermed er der altså på 8 måneder kommet 100 millioner brugere yderligere til. Så væksten er stadigvæk stor til Dropbox.

 – Dropbox tilføjer Apple Touch ID

Dropbox har også allerede 3,3 milliarder delingsforbindelser (antallet af delte links og mapper) tilknyttet tjenesten. Det er en stigning på 50 procent sammenlignet fra samme periode sidste år.

Woodside oplyser også, at de oplever en kæmpe stor vækst viralt. 44 procent af de nye brugere kommer nemlig fra en anden eksisterende bruger.

 – Én milliard bruger Gmail – runder kæmpe milepæl

Bruger du Dropbox eller en af de konkurrerende tjenester?

Mere til historien

Vi gemmer mere og mere af vores liv i diverse digitale tjenester, som Dropbox, Google Drev og Gmail, og hvis ikke der passes godt på, så kan vi risikerer at oplysninger og billeder havner i hænderne på IT-kriminelle. Nu kan du beskytte din Dropbox eller Gmail med en fysisk sikkerhedsnøgle.

Dropbox tester ny funktion

KORT NYT: Dropbox er ved at betateste en ny funktion, som kan hjælpe dig med at beskytte dine logins.

(mere…)
Google klar med nye priser på harddisk i skyen

KORT NYT: Prisen for lagringsplads på blandt andet Google Drev og Google Fotos ændres. Se de nye priser her. (mere…)

Microsoft har frigivet flere detaljer om tidsmaskine til OneDrive

Tidsmaskinen kan rejse 30 dage tilbage i tiden, men den er forbeholdt betalende brugere af OneDrive.

(mere…)
Microsoft arbejder på tidsmaskine til OneDrive

Snart bliver det muligt at gendanne OneDrive ud fra en given dato. Og det kan være nyttigt, hvis ens filer er holdt fanget af ransomware.

(mere…)
Snart kan hele familien deles om én iCloud

Når iOS 11 og MacOS High Sierra rulles ud til efteråret, kan hele familien deles om én iCloud lagringsplads. Dermed er der penge at spare.

(mere…)
Få digitale magasiner fra Bonnier som tilkøb hos 3

3 tilbyder nu også underholdning til kunderne, som konkurrenterne Plenti og Telmore. 3 er klar med adgang til magasiner fra Bonnier.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram