Én milliard bruger Gmail – runder kæmpe milepæl

0

Det er mere end ti år siden Google lancerede deres mailtjeneste Gmail, men den lever i bedste velgående og runder nu en kæmpe milepæl.

Google takker en milliard gange
Google takker en milliard gange

Google lancerede deres mailtjeneste, Gmail, i 2004, og har netop rundet en kæmpe milepæl på hele én milliard aktive brugere. Med aktive brugere menes personer, som logger ind og tjekker deres mail med jævne mellemrum.

Det er i øvrigt uvist om der er gengangere, altså personer med flere aktive mailkonti, blandt den milliard aktive brugere.

 – Beskyt din Gmail og Dropbox med sikkerhedsnøgle

Det er blandt andet på grund af det mobile styresystem Android, at Gmail for alvor er blevet så benyttet. EU undersøger lige nu Google, da de gør brug af deres dominans på smartphone markedet, for at fremme andre af deres tjenester, deriblandt Gmail. Det skriver DR.dk.

Under offentliggørelsen af regnskabet for fjerde kvartal fortalte Sundar Pichai, CEO, om den flotte milepæl Gmail har rundet. Det er i øvrigt den syvende af Googles tjenester, som når over én milliard brugere. De andre er Google Search, Google Chrome, Android, Google Play, Google Maps og YouTube. Det skriver The Verge.com.

 – Træk den sendte mail tilbage på Gmail

Google har lavet en takkevideo

https://www.youtube.com/watch?v=Wj84QNnDR4U

Mere til historien

Google tjener størstedelen af deres penge på reklamer og Gmail har næsten siden lanceringen indeholdt reklamer, som tilpasses den enkelte brugers interesse. Dette sker via en automatisk scanning af brugerens email – får man eksempelvis mange mails vedrørende rejser eller tøj, ja så får man også reklamer om det.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer