Sådan genser du dine gamle Snaps

0

TIP: Fidusen på Snapchat er, at billederne forsvinder når modtageren har set dem. Men nu kan du vække dem til live igen. Se her hvordan.

Snapchat
Snapchat

Beskedtjenesten Snapchat giver brugere mulighed for, at sende nogle billeder og beskeder, der forsvinder igen – med mindre du gemmer eller tager et screenshot.

Men er dine ”snaps” væk, så er der nu en mulighed for at gense dem via en ny tjeneste.

 – Danskere vil udfordre Snapchat med ny app

My Snap Memories gør det nemlig muligt, at se dine snaps efter de er forsvundet. Har du tilmeldt dig på hjemmesiden, så indsamler de automatisk dine snaps – og du behøver derfor ikke længere at huske at gemme dine minder. I stedet vil du modtage et link en gang om måneden, så du kan gense dine snaps. Det skriver MetroXpress.dk.

Du tilmelder dig hjemmesiden ved at tilføje “mysnapchatmemorieso”, som din ven på Snapchat, hvilket giver dem adgang til at se dine “stories”. Det skriver Hollywoodlife.com.

Tjenesten My Snap Memories har intet at gøre med den rigtige Snapchat-applikation.

 – Snapchat har over seks millioner visninger om dagen

For My Snap Memories fungerer efter hensigten, så skal du tjekke indstillingerne i din Snapchat-applikation. Vælg da ”Se min historie” og tjek, at den enten står som ”tilpas” eller ”alle”. Du kan læse mere om den nye tjeneste My Snap Memories her.

Mere til historien

Snap Memories er udviklet af de samme personer, der også står bag applikationen ”Peek”. Peek hjælper dig med at ”opdage” de mest interessante personer, som du kan følge på Snapchat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer