Danskere vil udfordre Snapchat med ny app

En dansk iværksættertrio vil forsøge at skabe det nye fænomen inden for foto-apps og dermed udfordre Snapchat.

Bagmændene bag Puzzible (Foto: Puzzible)

Bagmændene bag Puzzible (Foto: Puzzible)

Applikations-verdenen ændrer sig hele tiden med hensyn til hvad brugerne vil have, og det kræver derfor applikationsudviklere er meget omskiftelige.

For nogle år siden så var det ordspil, som Wordfeud, der var det hotte, men så blev det til applikationer a la Snapchat. Nu forsøger en dansk iværksættertrio at lave en krydsning af netop disse to applikationer. Og håber altså på, at det kan blive det nye ”sort”. Den nye applikation hedder Puzzible.

– ”Vi ville gerne lave et mere interaktivt alternativ til Snapchat, som udfordrer brugerne til at bruge hovedet og rykke brikkerne. Det geniale ved Wordfeud var jo netop det interaktive og konkurrerende element. Det har vi koblet sammen med det personlige,” siger medstifter af Puzzible, Mikkel Wind-Pedersen, som tidligere har udviklet succes-app’en ’Syngetimen’, der lå nummer 1 på iTunes’ danske downloadliste.

Brugerne sender med Puzzible billeder til hinanden, men de er opbrudt i et puslespil. Derfor gælder det for modtageren om, at samlet billedet inden for en tidsramme.

– ”Ved at bringe et kognitivt element ind i app’en appellerer vi til en bred målgruppe, hvor såvel unge som voksne forhåbentlig vil finde det udfordrerende at løse opgaven,” fortæller Mikkel Wind-Pedersen.

Håber på succes i hele verden

Mikkel Wind-Pedersen har sammen med Michael Larsen og Morten Barbré, der også er bagmændene til Puzzible, har store forventninger til applikationen og en ambition om, at den nye applikation kan få succes rundt i verden.

Derfor oversættes applikationen også til i alt 10 forskellige sprog: Spansk, tysk, engelsk, japansk, kinesisk, russisk, fransk, portugisisk, norsk og svensk.

-”Vi ser et stort potentiale i at ramme vores målgruppe på tværs af landegrænser. Smartphonen er interessant som medie, og vi ser vi ingen barrierer for at satse globalt, hvor især det norske og svenske marked har vores interesse med mange digitale brugere,” fortæller Morten Barbré, medstifter af Puzzible og indehaver af The Old Barber Shop i Skindergade.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Om gutterne bag Puzzible allerede har fået storhedsvanvid og tænkt succesen allerede er hjemme – eller de tænker det blot er et godt “stunt” – ja så er der allerede nu en reklamefilm ude om den nye applikation, som hedder “Puzzible Disease – Get Infected” – se den herunder i både kort og lang version.

Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram