Sådan aktiverer du Find Min iPhone

0

TIP: Find Min iPhone – sådan aktiverer du funktionen på iPhone, iPad eller Mac.

iPhone 6S i Rose Gold (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 6S i Rose Gold (Foto: MereMobil.dk)

OBS: Ny version af denne artikel – læs: Hvordan slår jeg Find Min iPhone fra?

Funktionen Find Min iPhone, eller Find Min iPad og Find min Mac er nyttige i flere forskellige situationer. Eksempelvis kan du spore din iPhone, iPad eller Mac, hvis den er blevet stjålet eller blot forsvundet i rodet derhjemme.

Du kan også fjernlåse og fjernslette enheder, eller se hvor meget strøm der er tilbage. Systemet kan desuden få din iPhone eller iPad til at afspille lyd, selvom den er lydløs, så du kan høre, hvor den befinder sig. Det gør det nemmere at finde den, hvis den foreksempel ligger gemt bag sengen eller noget.

Bruges markeringen ”bortkommen” kan du skrive en besked, som den der finder din enhed kan se. Det kan være et telefonnummer du kan kontaktes på.

I nogle situationer kan Find Min iPhone, iPad eller Mac også bruges til at opspore hvor de personer, som har stjålet enheden opholder sig, da systemet er yderst præcis. Der er eksempler på, at Politiet har haft held til opsporing af kriminelle via funktionen.

Herunder kan du læse, hvordan du aktiverer Find Min iPhone. Se også web-TV indslaget længere nede i artiklen.

Sådan aktiverer du Find Min iPhone, iPad eller Mac

iPhone

 1. Åben Indstillinger
 2. Vælg iCloud
 3. Aktiver Find min iPhone
 4. Aktiver også Send sidste lokalitet

iPad

 1. Åben Indstillinger
 2. 2. Vælg iCloud
 3. Aktiver Find min iPad
 4. Aktiver også Send sidste lokalitet

Mac

 1. Åben Systemindstillinger
 2. Vælg iCloud
 3. Marker Find Min Mac

Web-TV: Aktiver Find Min iPhone nu

Mere til historien

Med app’en Find Min iPhone kan du finde enhederne fra din telefon. Er det telefonen der er blevet væk, så skal du bruge iCloud.com til at finde frem til hvor iPhonen befinder sig. På iCloud logger du ind med samme kode som i App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer