HTC One A9 opdateres til Android 6.0.1 med bonusnyheder

0

Android 6.0.1 Marshmallow kan nu hentes til HTC One A9. Udover ny en ny Android-version kommer også et par ekstrafunktioner.

HTC One A9
HTC One A9 (Foto: HTC)

HTC har nu frigivet softwareopdateringen Android 6.0.1 Marshmallow til HTC One A9, der i efteråret blev den første smartphone på markedet med Android 6, når der ses bort fra Nexus-modellerne.

Læs testen af HTC One A9

Nu er HTC så klar med version 6.0.1. Pakken indeholder ikke kun en .1-opdatering, men også et par nyheder til HTC One A9.

Der er de sædvanlige systemrettelser og sikkerhedsopdateringer, men derudover finder vi også understøttelse af hurtigopladeteknologien Qualcomm Quick Charge 3.0, der kan udnyttes hvis du har en oplader, som understøtter teknikken.

På HTC One A9 kan du nu også justere skærmens farvetemperatur. Det minder lidt om funktionen Night Shift til iPhone, der kommer med iOS 9.3, hvor skærmens farve ændres, så man ikke om aftenen eksponeres for det blå lys, som for nogle har den virkning, at de efterfølgende har svært ved at falde i søvn.

Opdateringen 1.56.401.70 fylder 440.6 MB og kan hentes via OTA direkte på telefonen.

Android 6.0 rulles nu ud til HTC One M9

Mere til historien

HTC præsenterede ved Mobile World Congress modellerne Desire 530, Desire 630 og Desire 825, men det er ikke dem alle, der kommer til Danmark.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer