Android 6.0 udrulles nu til HTC One M9

Først meldte HTC ud, at Android 6.0 var på vej til HTC One M8, og nu er HTC One M9 også i gang med at modtaget Marshmallow opdateringer.

HTC One M9 (Foto: HTC)

HTC One M9 (Foto: HTC)

Tidligere på ugen kunne vi oplyse, at HTC var i gang med udrulningen af Android 6.0 Marshmallow til HTC One M8 enheder, men at der også snart var godt nyt til HTC One M9-ejere.

- ”Hvornår HTC One M9 bliver opdateret til Android 6.0 oplyser HTC ikke så meget om. Seneste melding er, at opdateringen kommer ”i løbet af februar, senest”,” sådan skrev vi tidligere på ugen.

 - Android 6.0 Marshmallow ruller ud til HTC One M8

Men allerede nu er udrulningen altså i gang.

Der er generelt ikke mange Android-brugere, uanset hvilken mobilproducent deres enhed er fra, som har Android 6.0 Marshmallow. Seneste opgørelse fra Google viser, at den nyeste version kun er installeret på 0,7 procent enheder.

Men HTC One M9-ejere kan altså glæde sig over, at den enten er klar til deres enhed allerede nu eller også, at den er stærkt på vej.

Udrulningen vil foregå i etaper, men vi har på MereMobil.dk allerede hørt fra nogle brugere, som allerede har modtaget den.

 - HTC måtte redesigne nyt flagskib HTC One M10

Har ud en HTC One M9 vil du modtage to opdateringer, hvor den første opdatering ikke er Android 6.0 opdateringen, men blot gør din enhed klar til den.

HTC Danmark har også overfor MereMobil.dk bekræftet, at udrulningen af Android 6.0 Marshmallow er i gang til HTC One M9-enheder.

WEB-TV: Test af HTC One M9 - desværre skuffende

Mere til historien

Mens opdateringen står på vil din mobiltelefon formentlig genstarte flere gange, og det anbefales derfor, at du har telefonen tilsluttet en oplader mens opdateringen sker.

iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Første opdatering er klar til Galaxy S23-serien

Nu kan du hente den første opdatering til Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram