Android 6.0 udrulles nu til HTC One M9

0

Først meldte HTC ud, at Android 6.0 var på vej til HTC One M8, og nu er HTC One M9 også i gang med at modtaget Marshmallow opdateringer.

HTC One M9 (Foto: HTC)
HTC One M9 (Foto: HTC)

Tidligere på ugen kunne vi oplyse, at HTC var i gang med udrulningen af Android 6.0 Marshmallow til HTC One M8 enheder, men at der også snart var godt nyt til HTC One M9-ejere.

– ”Hvornår HTC One M9 bliver opdateret til Android 6.0 oplyser HTC ikke så meget om. Seneste melding er, at opdateringen kommer ”i løbet af februar, senest”,” sådan skrev vi tidligere på ugen.

 – Android 6.0 Marshmallow ruller ud til HTC One M8

Men allerede nu er udrulningen altså i gang.

Der er generelt ikke mange Android-brugere, uanset hvilken mobilproducent deres enhed er fra, som har Android 6.0 Marshmallow. Seneste opgørelse fra Google viser, at den nyeste version kun er installeret på 0,7 procent enheder.

Men HTC One M9-ejere kan altså glæde sig over, at den enten er klar til deres enhed allerede nu eller også, at den er stærkt på vej.

Udrulningen vil foregå i etaper, men vi har på MereMobil.dk allerede hørt fra nogle brugere, som allerede har modtaget den.

 – HTC måtte redesigne nyt flagskib HTC One M10

Har ud en HTC One M9 vil du modtage to opdateringer, hvor den første opdatering ikke er Android 6.0 opdateringen, men blot gør din enhed klar til den.

HTC Danmark har også overfor MereMobil.dk bekræftet, at udrulningen af Android 6.0 Marshmallow er i gang til HTC One M9-enheder.

WEB-TV: Test af HTC One M9 – desværre skuffende

Mere til historien

Mens opdateringen står på vil din mobiltelefon formentlig genstarte flere gange, og det anbefales derfor, at du har telefonen tilsluttet en oplader mens opdateringen sker.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer