Whatsapp bliver gratis i nær fremtid

0

Den Facebook-ejede Whatsapp oplyser nu, at de i nær fremtid vil gøre tjenesten helt gratis at bruge.

WhatsApp
WhatsApp

Jan Koum, stifter af Whats app, har afsløret på konferencen DLD i München, at tjenesten inden for de næste par uger vil stoppe med at være en betalingstjeneste.

 – Whatsapp når 900 millioner brugere

Whatsapp er en meget populær tjeneste med 900 millioner brugere som i dag kun er gratis at bruge det første år, hvorefter den koster én dollar om året.

Én dollar lyder bestemt ikke af meget og noget de fleste ville synes var overkommeligt, men stifteren af Whatsapp, Jan Koum, oplyser at mange af deres brugere end ikke har en bankkonto. Det skriver DR.dk.

Opkøbt af Facebook

Whatsapp blev i februar 2014 købt af Facebook og har siden da benyttet Facebooks teknologiske infrastruktur til at få flere brugere til tjenesten. Og mange af deres brugere er fra fattige lande, hvor mobildækningen er dårlig. De benytter derfor Whatsapp til at sende beskeder, fotos og video billigt i stedet for dyre SMS-tjenester.

 – Sådan bliver fremtiden for WhatsApp og Facebook

Fremtiden for Whatsapp

Jan Koum er ikke meget for, at komme ind på hvad Whatsapp skal tjene penge på i fremtiden, men det kunne være tjenesten har set muligheden for kommercielle virksomheder i USA og Europa. I dag bruges Whatsapp blandt andet til at sælge sandwiches og chokolade fra små indiske virksomheder.

Mere til historien

Hver dag sendes der omkring 600 millioner billeder og 64 milliarder beskeder gennem beskedtjenesten Whatsapp.

Læs også:
Derfor har Facebook købt WhatsApp

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer