Sony på vej med ny pink Xperia-enhed?

RYGTE: Sony ventes snart at afsløre en ny Xperia enhed. Angiveligt tirsdag den 12. januar efter flere teaseres fra producenten selv.

Sony har de sidste dage teaset lidt for, at en ny pink enhed skulle være på vej til at blive afsløret i morgen, tirsdag den 12. januar 2016. Det skriver GSMArena.com.

 – TEST: Sony Xperia Z5 – når større er bedre

Sony har nemlig på deres Instagram-profil postet syv teasers, der altså hentyder til en ny farvevariant af en af deres enheder. Mange gætter på, at det vil være Xperia Z5, som vil blive afsløret i pink.

 – Måske er Sony på vej væk

Om det er en enhed, der vil ramme de danske butikker er endnu uvist. MereMobil.dk holder dig opdateret. Du kan selv se de forskellige teasers fra Sony Mobiles Instagram profil her.

Mere til historien

I slutningen af sidste år gik rygterne på, at Sony ville tage kampen op mod konkurrenterne Apple, Huawei og Samsung og producerer deres egen processor til smartphones.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram