Så virker MobilePay med fingeraftryk på Android

12

Danske Bank har netop udsendt en opdatering til MobilePay-applikationen, som nu gør det muligt at logge ind med fingeraftrykket på Android-telefoner.

Danske Bank har gjort det muligt at logge ind med Touch ID på iOS-enheder i mobilbanken og på MobilePay (Foto: Danske Bank)
Danske Bank har gjort det muligt at logge ind med Touch ID på iOS-enheder i mobilbanken og på MobilePay (Foto: Danske Bank)

Danske Bank har netop udsendt en opdatering til både iOS-enheder og Android-enheder til MobilePay-applikationen.

Og det er særligt på Android, at der for alvor er nyheder at komme efter denne gang. Det er nemlig blevet muligt for Android-brugere, at logge ind med fingeraftrykslæseren. Det kræver dog både, at brugeren har Android 6.0 og fingeraftrykslæser på mobiltelefonen.

 – MobilePay slog nye rekorder i julemåneden

– ”Forbedret håndtering af adgangstilladelser for brugere med Android 6.0 (Marshmallow). I stedet for at du skal forhåndsgodkende tilladelser ved download, spørger vi nu om tilladelser direkte i app’en, hvor det er relevant,” lyder beskrivelsen i Google Play Store.

Det blev i december 2015 muligt, at benytte TouchID til login på iOS-enheder.

MobilePay og mobilbank understøtter nu fingeraftrykslæser

For både iOS og Android gør opdateringen også, at det er blevet muligt at vælge betalingskort, mens du venter på beløbet i supermarkedet. Derudover er der også lavet mindre fejlrettelser og forbedringer.

 – MobilePay har ikke succes i butikkerne

Danske Bank udsender opdateringer til MobilePay cirka en gang om måneden, det er derfor en fordel at slå automatisk opdatering til, så du altid har den nyeste version installeret.

Til iOS indeholder opdateringen også forbedret login med TouchID.

Tak til Anders Damkjær for tip og billeder.

Mere til historien

Brugere af eksempelvis Samsung Galaxy S6-telefonerne, der også har fingeraftrykslæser, kan endnu ikke benytte fingeraftrykslogin, da telefonerne aktuelt ikke kører Android 6.0.

Læs også:
Sjove 2015-facts om MobilePay

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer