PAS PÅ! Ring ikke tilbage til dette nummer

Nordsjællands Politi har været ude med en advarsel om et makedonsk telefonnummer, der viser sig at være et ”fup-nummer”, som vil narre penge ud af dig.

Advarsel fra Nordsjællands Politi på Facebook

Advarsel fra Nordsjællands Politi på Facebook

Nordsjællands Politi er ude med en advarsel, som opfordrer folk til at være ekstra opmærksomme på opkald fra numre, som de ikke kender.

Generelt er det altid en god idé, at være opmærksom, men opmærksomheden må altså gerne i disse dage være ekstra skærpet, da flere danskere har oplevet opkald fra et makedonsk telefonnummer.

 – ADVARSEL: Tag ikke telefonen hvis dette nummer ringer

– ”Hvis du bliver ringet op af _+389 73 400 031_, skal du ikke ringe tilbage til det. Det er formentlig et telefonnummer, der er dyrt at ringe til, og du kan dermed få trukket et højt beløb fra din telefonregning, hvis du ringer tilbage,” skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

 – Advarsel om ny fup-sms

Det koster ikke noget, at besvare opkaldet fra det makedonske telefonnummer, hvis din egen telefon er på dansk mobilnetværk. Dog skulle du få ventemusik i øret. Det oplyser Politiet, der desuden anbefaler man blot lader være at besvare opkaldet.

Mere til historien

Der er ofte en masse svindel på både mobiltelefoner, e-mails, Facebook og andet. Så forsøg altid at holde hovedet koldt, og ikke udlevere dine kortoplysninger eller andet til nogen du ikke kender.

Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Forsvaret og politiet udfaser DJI-droner
(mere…)
Nyt MobilePay-tiltag rammer alle

Svindel ved privathandler skal begrænses. Derfor vil MobilePay gøre op med navneændringer på betalingsplatformen.

(mere…)
Har du nødstrøm og dåsemad – hvis krisen rammer?

Hvis Danmark lammes af et cyberangreb, så strøm, vand og varme forsvinder, hvor forberedt er du så?

(mere…)
Kineserne kan fange dine mail- og telefon-oplysninger

De kinesiske myndigheder er i stand til, at identificere personer, som har delt indhold over tjenesten AirDrop.

(mere…)
MobilePay advarer om svindel-SMS’er

ADVARSEL: Endnu engang er svindel SMS’er i omløb, der skal ligne at afsenderen er MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram