PAS PÅ! Ring ikke tilbage til dette nummer

5

Nordsjællands Politi har været ude med en advarsel om et makedonsk telefonnummer, der viser sig at være et ”fup-nummer”, som vil narre penge ud af dig.

Advarsel fra Nordsjællands Politi på Facebook
Advarsel fra Nordsjællands Politi på Facebook

Nordsjællands Politi er ude med en advarsel, som opfordrer folk til at være ekstra opmærksomme på opkald fra numre, som de ikke kender.

Generelt er det altid en god idé, at være opmærksom, men opmærksomheden må altså gerne i disse dage være ekstra skærpet, da flere danskere har oplevet opkald fra et makedonsk telefonnummer.

 – ADVARSEL: Tag ikke telefonen hvis dette nummer ringer

– ”Hvis du bliver ringet op af _+389 73 400 031_, skal du ikke ringe tilbage til det. Det er formentlig et telefonnummer, der er dyrt at ringe til, og du kan dermed få trukket et højt beløb fra din telefonregning, hvis du ringer tilbage,” skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

 – Advarsel om ny fup-sms

Det koster ikke noget, at besvare opkaldet fra det makedonske telefonnummer, hvis din egen telefon er på dansk mobilnetværk. Dog skulle du få ventemusik i øret. Det oplyser Politiet, der desuden anbefaler man blot lader være at besvare opkaldet.

Mere til historien

Der er ofte en masse svindel på både mobiltelefoner, e-mails, Facebook og andet. Så forsøg altid at holde hovedet koldt, og ikke udlevere dine kortoplysninger eller andet til nogen du ikke kender.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer