Nokia-udbrydere kan ikke levere alle tablets

Kort nyt: Producenten Jolla, som består af tidligere Nokia-ansatte, kan ikke levere deres tablet til alle de kunder, som ellers har bestilt produktet.

Jolla Tablet

Jolla Tablet

Man skulle tro, at de ansatte hos Jolla Mobile var vant til udfordringer og problemer. Selskabet blev nemlig stiftet da man i 2012 hos Nokia valgte, at droppe sit eget styresystem Symbian og fremtidsprojektet Meego, til fordel for Windows Phone.

Faktisk bygger Jolla Mobiles styresystem Sailfish videre på Nokias Meego.

 - Jolla Tablets kan nu forudbestilles

Der er fortsat krise hos den finske producent Jolla Mobile, som nu meddeler at de ikke kan producere tablets til alle de kunder, som ellers har bestilt produktet.

 - Jolla Tablet på vej til Danmark

Jolla Mobile oplyser ikke årsagen til problemerne, men dog peges der på, at deres finansielle problemer fra efteråret kan være grunden, eller i hvert fald det grundlæggende problem. Det skriver DR.dk.

Mere til historien

Jolla Mobile gennemførte i efteråret en fyringsrunde og restrukturerede deres gæld. Jolla Mobile har selv oplyst i et blogindlæg, at det går fremad uden at oplyse flere detaljer om problemerne.

Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

(mere…)
iPad Air test | en lille pro-model

TEST: Unødvendig for de fleste måske, men stadig rigtig cool. Min iPad Air test konkluderer, at iPad Air 2022 er en promodel til en lavere pris.

(mere…)
iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Designet er ikke ændret, men der er en kraftigere processor og nogle ekstra funktioner i iPad Air (2022), der netop er præsenteret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram