Jolla Tablet kan nu forudbestilles

Vil du have en anderledes 7-tommer tablet, så tjek den finske Jolla Tablet, der nu kan bestilles.

Jolla Tablet

Jolla Tablet

Tilbage i november fortalte vi om den finske Jolla Tablet, der blev meldt ud til, at ville komme i Danmark. Siden har der været stille om det nye tabletprojekt, men nu sker der noget.

Nu kan interesserede forudbestille Jolla Tablet, som kører på firmaets eget operativsystem Sailfish OS 2.0 som både kan afvikle Android-applikationer, såvel som apps skrevet specielt til Sailfish.

Udgaven med 64 GB hukommelse koster, inklusive forsendelse til Danmark, koster godt 321 euro. Det svarer til cirka 2.400 kroner. Det er lidt uklart præcist hvornår produktet kan modtages, da der er tale om pre-orders fra en begrænset produktion.

Jolla Tablet kører på en 64-bit quad-core Intel Atom processor på 1,8 GHz. Skærmen på 7,85 tommer er af IPS-typen og har en opløsning på 2048 x 1536 pixels. Der er 2 GB RAM, 5 megapixels kamera på bagsiden og 2 megapixels på fronten. Der kan tilføjes mere hukommelse via microSD kort og batteriet har en kapacitet på 4.450 mAh.

Jolla er stiftet af tidligere Nokia-ansatte og i nogle kredse anses Jolla og Sailfish som en direkte efterfølger til Nokia og Intels MeeGo-projekt.

Som udgangspunkt er Jolla Tablet ikke, som jeg ser det, et direkte end-user produkt, men mere henvendt til dem som vil prøve noget andet, end de gængse tablets der er baseret på enten Android eller iOS.

Video: Et kig på Jolla Tablet

Hovedspecifikationer på Jolla Tablet

– Processor: 1,8 GHz Intel quad-core
– 32 GB brugerhukommelse
– MicroSD kort: Ja
– 2 GB RAM
– Kamera: 5 megapixes + 2 megapixels frontkamera
– Skærm: 7,85 tommer IPS (2048 x 1536 pixels) – 330 PPI
– Mål: 203 x 137 x 8.3 mm
– Batteri: 4300 mAh
– WiFi, Bluetooth, GPS, Glonass
– Vægt: 384 gram
Link: Mere info om Jolla Tablet

Mere til historien

Jolla Tablet bliver tilgængelig i alle EU-lande, Norge, Schweitz, USA, Canada, Australien, Indien, Hong Kong og Rusland.

iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

(mere…)
iPad Air test | en lille pro-model

TEST: Unødvendig for de fleste måske, men stadig rigtig cool. Min iPad Air test konkluderer, at iPad Air 2022 er en promodel til en lavere pris.

(mere…)
iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Designet er ikke ændret, men der er en kraftigere processor og nogle ekstra funktioner i iPad Air (2022), der netop er præsenteret.

(mere…)
Laver Google endelig en konkurrent til iPadOS?

KOMMMENTAR: Android 12L er en særlig version til store skærme og tablets. Måske det betyder, at Google endelig tager sig sammen på tablets? Jeg tror desværre ikke det ændrer noget. iPad vil fortsat dominere tabletmarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram