Jolla Tablet kan nu forudbestilles

0

Vil du have en anderledes 7-tommer tablet, så tjek den finske Jolla Tablet, der nu kan bestilles.

Jolla Tablet
Jolla Tablet

Tilbage i november fortalte vi om den finske Jolla Tablet, der blev meldt ud til, at ville komme i Danmark. Siden har der været stille om det nye tabletprojekt, men nu sker der noget.

Nu kan interesserede forudbestille Jolla Tablet, som kører på firmaets eget operativsystem Sailfish OS 2.0 som både kan afvikle Android-applikationer, såvel som apps skrevet specielt til Sailfish.

Udgaven med 64 GB hukommelse koster, inklusive forsendelse til Danmark, koster godt 321 euro. Det svarer til cirka 2.400 kroner. Det er lidt uklart præcist hvornår produktet kan modtages, da der er tale om pre-orders fra en begrænset produktion.

Jolla Tablet kører på en 64-bit quad-core Intel Atom processor på 1,8 GHz. Skærmen på 7,85 tommer er af IPS-typen og har en opløsning på 2048 x 1536 pixels. Der er 2 GB RAM, 5 megapixels kamera på bagsiden og 2 megapixels på fronten. Der kan tilføjes mere hukommelse via microSD kort og batteriet har en kapacitet på 4.450 mAh.

Jolla er stiftet af tidligere Nokia-ansatte og i nogle kredse anses Jolla og Sailfish som en direkte efterfølger til Nokia og Intels MeeGo-projekt.

Som udgangspunkt er Jolla Tablet ikke, som jeg ser det, et direkte end-user produkt, men mere henvendt til dem som vil prøve noget andet, end de gængse tablets der er baseret på enten Android eller iOS.

Video: Et kig på Jolla Tablet

Hovedspecifikationer på Jolla Tablet

– Processor: 1,8 GHz Intel quad-core
– 32 GB brugerhukommelse
– MicroSD kort: Ja
– 2 GB RAM
– Kamera: 5 megapixes + 2 megapixels frontkamera
– Skærm: 7,85 tommer IPS (2048 x 1536 pixels) – 330 PPI
– Mål: 203 x 137 x 8.3 mm
– Batteri: 4300 mAh
– WiFi, Bluetooth, GPS, Glonass
– Vægt: 384 gram
Link: Mere info om Jolla Tablet

Mere til historien

Jolla Tablet bliver tilgængelig i alle EU-lande, Norge, Schweitz, USA, Canada, Australien, Indien, Hong Kong og Rusland.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer