Hold dit nytårsfortsæt mens du shopper

0

Den populære danske app, ReShopper, har lavet en sjov gimmick i januar, som lader dig holde dit nytårsfortsæt og få shoppet samtidig.

Screenshot af det nye gimmick i ReShopper applikationen (Foto: ReShopper)
Screenshot af det nye gimmick i ReShopper applikationen (Foto: ReShopper)

Der er formentlig mange danskere, som har et nytårsforsæt om at få rørt sig mere og måske endda smidt nogle kilo. Den populære danske applikation ReShopper har i januar lavet en lille gimmick, der gør brugerne kan se hvor meget de kan forbrænde ved, at cykle hen til de annoncer de finder interessante.

Så falder man over noget i applikationen, så kan man altså se hvor man kalorier man cirka kan forbrænde ved at cykle ud og hente varen. Kalorieindikatoren viser endda ”kun” den ene vej, så cykler man afsted efter en vare kan man forbrænde det dobbelte af det cirka tal, som applikationen skriver.

 – ReShopper er “Danmarks Bedste Børneapp”

Men hvorfor nu blande shopping af secondhand og motion sammen?

– “Idéen opstod fordi vi gerne vil gøre mere opmærksom på, at Reshopper er en lokal handelsplads hvor man selv henter sine køb – og meget gerne ved at gå, løbe eller cykle. Januar er i forvejen den måned, hvor flest starter ud med motion så det gav god mening at lancere der. Det er tænkt som en lille sjov ting, men hvis brugerne bliver glade for det, lader vi den gerne blive fast fremover.” siger co-founder af ReShopper, Anders Dahl Pape, til MereMobil.dk.

Det er umiddelbart ikke meningen, at kalorie-indikatoren forbliver i applikationen, da det er ment som en hjælp og kickstart på året til de med nytårsforsæt om mere motion. Men tages der godt imod den lille gimmick kan det være, at den får lov at blive.

Hvis du ikke allerede har ReShopper installeret på din smartphone, så kan du downloade applikationen gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Det er planen, at ReShopper i starten af i år bliver lanceret på mindst to nye markeder, det er dog endnu uvist hvilke lande, som ReShopper vil blive lanceret i.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer