Google I/O 2016-event annonceret

Googles direktør har netop afsløret, hvor og hvornår selskabets årlige I/O-event finder sted.

Sundar Pichai afslører Google I/O 2016

Sundar Pichai afslører Google I/O 2016

Udviklerkonferencer er ikke et sjældent syn  – og ja både Google og Apple har en. De afholdes begge før sommeren for alvor bryder løs i vores del af verden. Det er her vi tit præsenteres for nogle af de kommende hard- og softwareprodukter.

Googles direktør har netop været ude at offentliggøre datoerne for deres udvikler-event, Google I/O 2016, hvor nye produkter og softwareopdateringer oftest lanceres.

 – De største nyheder fra Google I/O 2015

Det er i år 10 år siden, at den første Google I/O fandt sted, hvilket også vil afspejles på det sted, hvor årets event skal holdes. Googles direktør, Sundar Pichai, har i et opslag på Google+ løftet sløret for de første detaljer om årets event.

Google I/O 2016 vil blive afholdt fra onsdag den 18. maj og frem til fredag den 20. maj. Og stedet bliver den store udendørsscene Shoreline Amphitheatre, hvor der er plads til 20.000 tilskuere.

Det endeligt program for udviklerkonferencen vil blive frigivet på et senere tidspunkt.

Eventen vil blive livestreamet, som den er blevet de tidligere år.

Mere til historien

Du kan genopleve Google I/O 2015 i nedenstående video, hvor altså højdepunkterne for den flere dage lange konference for udviklere og teknologi-interesserede er kogt ned til at vare kun 3 minutter.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.