TDC kommer ikke med apps til Apple TV

13

Der er ikke apps på vej fra YouSee og TDC til det nye Apple TV, lyder udmeldingen fra TDC.

TDC logo
TDC (Foto: MereMobil.dk)

Nordisk Film, Canal Digital og TDC er langt fra begejstret for DR TV’s app til det nye Apple TV. Parterne mener, at Danmarks Radio (DR) underminerer kreative virksomheders indtægtsgrundlag. Det har de skrevet i et brev til Kulturministeren, Kulturudvalget og de politiske partiers medieordførere.

DR er klar til ny generation af Apple TV

TDC ejer landets største brand inden for TV-distribution, YouSee, som er tilgængelig via apps til Android og iPhones. Selvom YouSees apps er velfungerende, med både integration af AirPlay og Chromecast, skal YouSee kunderne ikke forvente en særlig YouSee-app på Apple TV-platformen.

 – ”Vi vurderer hele tiden hvilke platforme, vi skal være tilstede på. Men lige nu har vi fokus på vores egen app og boks i både YouSee og TDC TV, som vi mener kan samle alt det bedste indhold i én simpel brugeroplevelse,” siger mediedirektør Christian Philip Morgan hos TDC til MereMobil.dk.

Direkte adspurgt om det kan tolkes således, at der ikke kommer en app til Apple TV lige med det samme, svarer TDC: ”Ja. Det kan man vel godt tolke”.

TDC uddyber yderligere, at fokus ligger på at forbedre de nuværende apps til Android og iOS-platformen.

De senere år har mange danskere indkøbt et smart-tv, men også forskellige internetbaserede løsninger har haft succes. Her i blandt Apple TV og Chromecast. Selvom der hænger et smart-tv på væggen er det ikke det samme som det bliver brugt. Halvdelen af smart-TV ejerne har ikke sat TV’et på nettet, viser en undersøgelse YouGov har udført for TDC.

Ifølge undersøgelsen topper smart-TV listen over elektronik som danskerne har sværest ved at finde ud af.

YouSee tilbyder aktuelt sit kanaludbud via eksempelvis kabel-TV settopboks, TDC TV streamingboks samt via web og forskellige apps.

DR TV er nu også på PlayStation

Mere til historien

TDC har netop lanceret en række TV-apps til TDC TV boksen, så denne får smart-TV lignende funktioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer