TDC kommer ikke med apps til Apple TV

Der er ikke apps på vej fra YouSee og TDC til det nye Apple TV, lyder udmeldingen fra TDC.

TDC logo

TDC (Foto: MereMobil.dk)

Nordisk Film, Canal Digital og TDC er langt fra begejstret for DR TV’s app til det nye Apple TV. Parterne mener, at Danmarks Radio (DR) underminerer kreative virksomheders indtægtsgrundlag. Det har de skrevet i et brev til Kulturministeren, Kulturudvalget og de politiske partiers medieordførere.

- DR er klar til ny generation af Apple TV

TDC ejer landets største brand inden for TV-distribution, YouSee, som er tilgængelig via apps til Android og iPhones. Selvom YouSees apps er velfungerende, med både integration af AirPlay og Chromecast, skal YouSee kunderne ikke forvente en særlig YouSee-app på Apple TV-platformen.

 - ”Vi vurderer hele tiden hvilke platforme, vi skal være tilstede på. Men lige nu har vi fokus på vores egen app og boks i både YouSee og TDC TV, som vi mener kan samle alt det bedste indhold i én simpel brugeroplevelse,” siger mediedirektør Christian Philip Morgan hos TDC til MereMobil.dk.

Direkte adspurgt om det kan tolkes således, at der ikke kommer en app til Apple TV lige med det samme, svarer TDC: ”Ja. Det kan man vel godt tolke”.

TDC uddyber yderligere, at fokus ligger på at forbedre de nuværende apps til Android og iOS-platformen.

De senere år har mange danskere indkøbt et smart-tv, men også forskellige internetbaserede løsninger har haft succes. Her i blandt Apple TV og Chromecast. Selvom der hænger et smart-tv på væggen er det ikke det samme som det bliver brugt. Halvdelen af smart-TV ejerne har ikke sat TV’et på nettet, viser en undersøgelse YouGov har udført for TDC.

Ifølge undersøgelsen topper smart-TV listen over elektronik som danskerne har sværest ved at finde ud af.

YouSee tilbyder aktuelt sit kanaludbud via eksempelvis kabel-TV settopboks, TDC TV streamingboks samt via web og forskellige apps.

- DR TV er nu også på PlayStation

Mere til historien

TDC har netop lanceret en række TV-apps til TDC TV boksen, så denne får smart-TV lignende funktioner.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram