Nu kan du se DR TV på din PlayStation

4

Kritikken hagler ned over DR efter de har gjort deres programmer tilgængelige på Apple TV, men nu er de også klar med en streaming-app til PS 3 og PS 4.

Screenshot fra DR TV på PS 4 (Foto: PlayStation Danmark)
Screenshot fra DR TV på PS 4 (Foto: PlayStation Danmark)

DR har fået en masse kritik af TDC for deres tilstedeværelse, i form af streamingservices på blandt andet det nye Apple TV, at underminiere kreative virksomheders indtægtsgrundlag.

 – TDC kritiserer DR’s Apple TV app

Men Apple TV er ikke det eneste sted, hvor du kan tilgå en streaming-app fra DR.

DR er nemlig også nu klar med en streaming-applikation til PlayStation 3 og PlayStation 4, der gør det muligt for ejere af en PS 3 eller PS 4 konsol at tilgå DR’s program arkiv, samt PS 4-ejere får også adgang til seks live kanaler via konsollen.

Ligesom den nye applikation til Apple TV får PS 4-ejere nu adgang til mere end 5.000 programmer og live streaming af: DR1, DR2, DR3, DRK, Ultra og Ramasjang.

Programarkivet har DR-programmer tilgængelige i mellem 7 og 90 dage efter de har været sendt i TV.

Om tilgængeligheden på PS 3 og PS 4 vil give endnu mere kritik til DR er endnu uvist. Men DR forsøger, at imødekomme seernes ønsker om tilgængelighed på flere platforme.

Screenshot fra DR TV på PS 4 (Foto: PlayStation Danmark)
Screenshot fra DR TV på PS 4 (Foto: PlayStation Danmark)

– ”Vi ved, at vores seere efterspørger flere platforme, som de kan streame vores programmer fra. Og det er et krav i Public Service-aftalen med Folketinget, at vi tilbyder DRs programmer på de platforme, hvor danskerne er. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en app på PlayStation,” siger udviklingschef i DR Medier, Anders Kappel.

 – DR er klar til ny generation Apple TV

Også PlayStation Danmark er glade for det nye tilbud til brugerne.

– ”De nordiske PlayStation-communities er storforbrugere af streamingtjenester, så vi er sikre på, at DR TV vil blive godt modtaget af vores brugere. Vi bestræber os på hele tiden at udvide PlayStations platform med de bedste underholdningstjenester, og det er lanceringen af DR TV et fremragende eksempel på,” siger Bo Michael Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

Mere til historien

Foruden DR understøtter PlayStation også Netflix, HBO Nordic, Viaplay, Blockbuster, Min Bio og Dansk Filmskat applikationerne. Ligesom der også kan lyttes til Spotify på PlayStation.

Læs også:

Loginbøvl på Apple TV løses af Facebook

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer