TDC klar med hurtigombytning af ødelagte smartphones

En ødelagt smartphone kan ombyttes dag-til-dag med en forsikring TDC tilbyder. Telenor har tidligere lanceret en tilsvarende forsikring.

Ødelagt smartphone (Foto: MereMobil.dk)

Ødelagt smartphone (Foto: MereMobil.dk)

Det er frustrerende hvis smartphonen går i stykker, og man skal vente i flere uger, inden telefonen kommer tilbage fra værkstedet. Men sådan behøver det ikke at være.

Tilbage i september beskrev vi en aftale mellem Telenor og forsikringsselskabet SquareTrade, hvor Telenors kunder kunne få ombyttet en reparationskrævende telefonen fra dag til dag, næsten uanset hvor de måtte befinde sig. Nu er landets største teleselskab klar med en tilsvarende aftale.

TDC tilbyder nu kunderne muligheden for dag til dag ombytning af telefonen. Forsikringen, der også udbydes gennem SquareTrade, koster fra 34 kroner om måneden per enhed.

De 34 kroner dækker telefoner op til 1.499 kroner. En mobil op til 2.999 kroner koster 59 kroner om måneden at forsikre, mens topmodellerne der typisk koster mange flere penge, forsikres til 89 kroner per måned. Selvrisikoen i de tre kategorier er 199, 299 og 399 kroner. Det oplyser TDC til MereMobil.dk

Forsikringen dækker dagligdags uheld som ødelagte skærme og væskeskader. Også defekter i skærmen, batteri og ladestik er dækket når den almindelige reklamationsret udløber.

Uautoriseret reparation kan ødelægge din iPhone

Går telefonen i stykker skal kunden blot foretaget ét opkald, hvorefter der fremsendes en ny telefon sammen med en frankeret emballage, til at sende den gamle telefon retur i. Dækningen er global, så når du er på ferie er det bare at ringe, hvorefter der fremsendes en ny telefon til der hvor du befinder dig.

TDC har ingen bindingsperiode på forsikringen, der kan afmeldes ved udgangen af en måned.

SquareTrade: Billige telefoner går lettere i stykker

Web-TV: kan jeg bøje Nexus 6P?

Web-TV: Vi gør det forbudte med Sonys telefoner

Mere til historien

Telenors tilsvarende forsikring koster 59 kroner om måneden på telefoner med en værdi på op til 3.000 kroner, og 79 kroner om måneden hvis værdien ligger over dette. Selvrisikoen er henholdsvis 299 og 399 kroner.

Læs også
Apple Watch-brandskade kommer ikke fra uret

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram