Nettet bruges til julegaveshopping – også i fysiske butikker

0

KORT NYT: Danskerne køber flere og flere julegaver online og også internettet har stor magt via smartphonen, hvis vi handler julegaver i fysiske butikker.

Jul (Foto: MereMobil.dk)
Jul (Foto: MereMobil.dk)

Onlineshopping er noget, som mange gør brug af særligt i denne søde juletid, hvor der skal købes julegaver til alle ens kære. En ny undersøgelse viser, at danskerne benytter nettet i høj grad til julegaveshoppingen – selv når de handler i de fysiske butikker.

 – Årets online jule-shoppedag bliver den 7. december

Den nye undersøgelse, der er foretaget af YouGov for Telia viser, at næsten halvdelen af os (45 procent) bruger vores smartphone til at tjekke priser når vi er ude at handle, hos den yngre målgruppe (18-34 årige) er det hele 57 procent, der tjekker priserne på mobiltelefonen.

Og 30 procent af de adspurgte synes også, at det er helt fint at prøve en vare i butikken for derefter at købe den billigere online. Her er den yngre målgruppe igen i højere tal, da hele 45 procent synes det er i orden. Hver tredje adspurgte (34 procent) synes kun i mindre eller nogen grad, at det er ok.

 – Online Julegaveshopping – sæt dig ind i byttereglerne

Tjekker du priser på nettet inden du handler i fysiske butikker?

Mere til historien

Du kan oprette din ønskeseddel med Post Danmarks applikation ”Ønskeskyen”, så det er nemt at holde styr på både dine egne ønsker, men også ønskesedlerne til de personer, som du skal give gave.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer