Nettet bruges til julegaveshopping – også i fysiske butikker

KORT NYT: Danskerne køber flere og flere julegaver online og også internettet har stor magt via smartphonen, hvis vi handler julegaver i fysiske butikker.

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Onlineshopping er noget, som mange gør brug af særligt i denne søde juletid, hvor der skal købes julegaver til alle ens kære. En ny undersøgelse viser, at danskerne benytter nettet i høj grad til julegaveshoppingen – selv når de handler i de fysiske butikker.

 – Årets online jule-shoppedag bliver den 7. december

Den nye undersøgelse, der er foretaget af YouGov for Telia viser, at næsten halvdelen af os (45 procent) bruger vores smartphone til at tjekke priser når vi er ude at handle, hos den yngre målgruppe (18-34 årige) er det hele 57 procent, der tjekker priserne på mobiltelefonen.

Og 30 procent af de adspurgte synes også, at det er helt fint at prøve en vare i butikken for derefter at købe den billigere online. Her er den yngre målgruppe igen i højere tal, da hele 45 procent synes det er i orden. Hver tredje adspurgte (34 procent) synes kun i mindre eller nogen grad, at det er ok.

 – Online Julegaveshopping – sæt dig ind i byttereglerne

Tjekker du priser på nettet inden du handler i fysiske butikker?

Mere til historien

Du kan oprette din ønskeseddel med Post Danmarks applikation ”Ønskeskyen”, så det er nemt at holde styr på både dine egne ønsker, men også ønskesedlerne til de personer, som du skal give gave.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

Hele teamet bag MereMobil.dk vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Husk! Nyd dine kære – også offline.

(mere…)
Julesange og sangtekster til download

TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julesangene, så er de tilgængelig online. Her er downloadlink til julesange.

(mere…)
Vil du mere end ringe til julemanden?

De fleste kender julemandens telefonnummer, men du kan faktisk også sende julemanden din ønskeseddel og få svar - helt gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram