iPhones får batteri boost med nyt cover fra Apple

Der er mange skøre covers derude til iPhones, men nu springer Apple selv med på vognen, med et meget specielt cover.

Skærmbillede fra Apple.dk

Skærmbillede fra Apple.dk

Der er ingen tvivl om at iPhones sælger godt, og Apple sidder da også ekstremt godt på markedet - særligt på det danske marked.

Af den grund er der også helt vildt meget tilbehør fra alle mulige tredjeparts firmaer, heriblandt covers, som kan tage sig ud på mange skøre måder.

På trods af alle de anderledes covers der findes til iPhones, har Apple kørt den ret simpelt, med silicone og læder covers til deres enheder, men det er nu slut.

Apple er nemlig klar med et eksternt batteri cover til deres iPhones. Det lyder måske ikke så skørt, da der allerede findes en del af disse, og har gjort det i lang tid, men grunden til at det er skørt er, at det slet ikke ligner noget der kommer fra Apples camp af.

Smart cover - men....

Apples nye cover er på 1.877 mAh, og skulle give 83 procent ekstra strøm til en iPhone 6S, som ikke ligefrem har det største eller længst holdende batteri på markedet.

Derudover er der lightning port til opladning af coveret, hvilket adskiller det fra tredjeparts covers, som alle sammen benytter micro-USB. Du kan desuden se, hvor meget strøm der er tilbage på både din iPhone og batteri coveret, men her slutter alt det sjove så.

Coveret kan nemlig ikke slåes fra eller til, så det oplader iPhonen helt uden varsel. Dertil kommer udseendet, som de fleste anmeldere kalder et design flop fra Apples side.

Men det værste må nok være prisen. For at skrue op for juicen, så man kan komme igennem dagen, skal man smide 829 kroner, hvilket må siges at være lige i overkanten for et stykke tilbehør.

Mere til historien

Vi ser måske genfødslen af en 4 tommer iPhone i det kommende år. Så er det jo spændende om denne også får et smart batteri cover.

WEB-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram