iPhones får batteri boost med nyt cover fra Apple

Der er mange skøre covers derude til iPhones, men nu springer Apple selv med på vognen, med et meget specielt cover.

Skærmbillede fra Apple.dk

Skærmbillede fra Apple.dk

Der er ingen tvivl om at iPhones sælger godt, og Apple sidder da også ekstremt godt på markedet – særligt på det danske marked.

Af den grund er der også helt vildt meget tilbehør fra alle mulige tredjeparts firmaer, heriblandt covers, som kan tage sig ud på mange skøre måder.

På trods af alle de anderledes covers der findes til iPhones, har Apple kørt den ret simpelt, med silicone og læder covers til deres enheder, men det er nu slut.

Apple er nemlig klar med et eksternt batteri cover til deres iPhones. Det lyder måske ikke så skørt, da der allerede findes en del af disse, og har gjort det i lang tid, men grunden til at det er skørt er, at det slet ikke ligner noget der kommer fra Apples camp af.

Smart cover – men….

Apples nye cover er på 1.877 mAh, og skulle give 83 procent ekstra strøm til en iPhone 6S, som ikke ligefrem har det største eller længst holdende batteri på markedet.

Derudover er der lightning port til opladning af coveret, hvilket adskiller det fra tredjeparts covers, som alle sammen benytter micro-USB. Du kan desuden se, hvor meget strøm der er tilbage på både din iPhone og batteri coveret, men her slutter alt det sjove så.

Coveret kan nemlig ikke slåes fra eller til, så det oplader iPhonen helt uden varsel. Dertil kommer udseendet, som de fleste anmeldere kalder et design flop fra Apples side.

Men det værste må nok være prisen. For at skrue op for juicen, så man kan komme igennem dagen, skal man smide 829 kroner, hvilket må siges at være lige i overkanten for et stykke tilbehør.

Mere til historien

Vi ser måske genfødslen af en 4 tommer iPhone i det kommende år. Så er det jo spændende om denne også får et smart batteri cover.

WEB-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

RYGTE: Det ventes at den almindelige iPhone 16 og iPhone 16 Plus får Action Knap, og derved udgår den gamle mute-knap.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram