iPhones får batteri boost med nyt cover fra Apple

Der er mange skøre covers derude til iPhones, men nu springer Apple selv med på vognen, med et meget specielt cover.

Skærmbillede fra Apple.dk

Skærmbillede fra Apple.dk

Der er ingen tvivl om at iPhones sælger godt, og Apple sidder da også ekstremt godt på markedet - særligt på det danske marked.

Af den grund er der også helt vildt meget tilbehør fra alle mulige tredjeparts firmaer, heriblandt covers, som kan tage sig ud på mange skøre måder.

På trods af alle de anderledes covers der findes til iPhones, har Apple kørt den ret simpelt, med silicone og læder covers til deres enheder, men det er nu slut.

Apple er nemlig klar med et eksternt batteri cover til deres iPhones. Det lyder måske ikke så skørt, da der allerede findes en del af disse, og har gjort det i lang tid, men grunden til at det er skørt er, at det slet ikke ligner noget der kommer fra Apples camp af.

Smart cover - men....

Apples nye cover er på 1.877 mAh, og skulle give 83 procent ekstra strøm til en iPhone 6S, som ikke ligefrem har det største eller længst holdende batteri på markedet.

Derudover er der lightning port til opladning af coveret, hvilket adskiller det fra tredjeparts covers, som alle sammen benytter micro-USB. Du kan desuden se, hvor meget strøm der er tilbage på både din iPhone og batteri coveret, men her slutter alt det sjove så.

Coveret kan nemlig ikke slåes fra eller til, så det oplader iPhonen helt uden varsel. Dertil kommer udseendet, som de fleste anmeldere kalder et design flop fra Apples side.

Men det værste må nok være prisen. For at skrue op for juicen, så man kan komme igennem dagen, skal man smide 829 kroner, hvilket må siges at være lige i overkanten for et stykke tilbehør.

Mere til historien

Vi ser måske genfødslen af en 4 tommer iPhone i det kommende år. Så er det jo spændende om denne også får et smart batteri cover.

WEB-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Apple skruer ned - iPhone 14 vil ikke overraske

Ifølge rygterne bliver iPhone 14-serien en lille opdatering uden de store visuelle ændringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram