iOS 9 nu på 7 ud af 10 iOS-enheder

0

Apple har frigivet den seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige iOS-versioner.

Seneste opgørelse fra Apple over udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)
Seneste opgørelse fra Apple over udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)

Apple har fortsat held med, at få deres brugere til at opdatere enhederne til den nyeste software. Og iOS 9 har lige siden starten været kommet rigtig godt fra start, og kort efter frigivelsen var det den opdatering, som var den hurtigst udbredte nogensinde.

Apple: iOS 9 er den hurtigst udbredte nogensinde

Dog sker udbredelsen ikke længere i samme hast, som tilfældet var lige efter frigivelsen. Men der er ifølge seneste opgørelse fra Apple nu 7 ud af 10 iOS-enheder, der har iOS 9 installeret. Det viser de nyeste tal fra Apple.

Der er stadigvæk mere end 1 ud af 5, som har iOS 8 installeret, mens tidligere versioner nu er installeret på 8 procent af alle iOS-enheder.

iOS 8-versionen er faldet fra 30 procent (19. oktober) til 22 procent på den seneste opgørelse, hvor de tidligere versioner kun er faldet til 8 procent i samme tidsrum.

 – TEST: iPhone 6S og iPhone 6S Plus – sidder lige i skabet

Det er nu snart tre måneder siden, at iOS 9 blev frigivet til offentligheden og da iOS 8 og iOS 7 havde været frigivet i tre måneder var de installeret på henholdsvis 60 og 74 procent iOS-enheder.

Mere til historien

Netop nu testes iOS 9.2 af udviklere og public betatester i version 4. Der er ingen officiel udmelding fra Apple om, hvornår de frigiver iOS 9.2 til offentligheden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer