Samsung arbejder på high-end Tizen-telefon

RYGTE: Samsung skulle angiveligt være på vej med en high-end Tizen-telefon, der lanceres næste år.

Tizen (Foto: GSMArena.com)

Tizen (Foto: GSMArena.com)

– ”Tizen – the OS of everything,” sådan lyder sloganet for styresystemet, som Samsung står bag. Og Linux platformen er også hurtigt voksende, og udviklere finder den mere og mere interessant.

Skal man tro en kilde fra Samsung Vietnam, så vil 2016 blive året for Tizen. Samsung skulle være på vej med en række mere interessante mobiltelefoner end tidligere set med Tizen. Det skriver GSMArena.com.

Styresystemet har været kendt nogen tid efterhånden og Samsung benytter det også mere og mere, dog primært på entry-level modellerne. Vi har for nylig haft Samsung Gear S2 til test, der også har Tizen som styresystem.

TEST: Samsung Gear S2 – ringen er det fede

Tizen_og_android

Tizen er en open source platform som Samsung og Intel står bag (Foto: Whatistizen.com)

Selve Tizen ecosystemet har også udviklet sig i hast, og nyder godt af en række udviklere, da Samsung har lokket med at de må beholde al indtjening fra applikationer indtil slutningen af næste år. Der findes også allerede en dedikeret VLC-app og en officiel Facebook applikation til Tizen.

Så noget af det der virkelig mangler er en topmodel med Tizen, og skal man altså tro de seneste rygter, så vil der formentlig komme en komplet Samsung Z-serie i løbet af nogle måneder. Hvilket forhåbentlig også inkluderer en Z5 og Z8 – og måske endda en helt ny ”familie” med et flagskib.

Samsung satser mere på Tizen i år

MereMobil.dk holder dig opdateret på Samsungs lanceringer, og er spændt på om de vil bringe en Tizen-topmodel til det danske marked.

Mere til historien

Tizen har nu overhalet BlackBerry og at finde på fjerdepladsen over de mest udbredte mobile styresystemer. Det viser nye tal fra Strategy Analytics.

Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram