Samsung arbejder på high-end Tizen-telefon

0

RYGTE: Samsung skulle angiveligt være på vej med en high-end Tizen-telefon, der lanceres næste år.

Tizen (Foto: GSMArena.com)
Tizen (Foto: GSMArena.com)

– ”Tizen – the OS of everything,” sådan lyder sloganet for styresystemet, som Samsung står bag. Og Linux platformen er også hurtigt voksende, og udviklere finder den mere og mere interessant.

Skal man tro en kilde fra Samsung Vietnam, så vil 2016 blive året for Tizen. Samsung skulle være på vej med en række mere interessante mobiltelefoner end tidligere set med Tizen. Det skriver GSMArena.com.

Styresystemet har været kendt nogen tid efterhånden og Samsung benytter det også mere og mere, dog primært på entry-level modellerne. Vi har for nylig haft Samsung Gear S2 til test, der også har Tizen som styresystem.

TEST: Samsung Gear S2 – ringen er det fede

Tizen_og_android
Tizen er en open source platform som Samsung og Intel står bag (Foto: Whatistizen.com)

Selve Tizen ecosystemet har også udviklet sig i hast, og nyder godt af en række udviklere, da Samsung har lokket med at de må beholde al indtjening fra applikationer indtil slutningen af næste år. Der findes også allerede en dedikeret VLC-app og en officiel Facebook applikation til Tizen.

Så noget af det der virkelig mangler er en topmodel med Tizen, og skal man altså tro de seneste rygter, så vil der formentlig komme en komplet Samsung Z-serie i løbet af nogle måneder. Hvilket forhåbentlig også inkluderer en Z5 og Z8 – og måske endda en helt ny ”familie” med et flagskib.

Samsung satser mere på Tizen i år

MereMobil.dk holder dig opdateret på Samsungs lanceringer, og er spændt på om de vil bringe en Tizen-topmodel til det danske marked.

Mere til historien

Tizen har nu overhalet BlackBerry og at finde på fjerdepladsen over de mest udbredte mobile styresystemer. Det viser nye tal fra Strategy Analytics.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer