Sådan beskytter du iPhone mod nysgerrige blikke

Med et særligt glas til din iPhone kan du blænde skærmen, så nysgerrige ikke kan lure på dit indhold.

To iPhones med og uden Privacy Protection (Foto: MereMobil.dk)

To iPhones med og uden Privacy Protection (Foto: MereMobil.dk)

Vores smartphones er fyldte med privat indhold, og det er langt fra alt der rager alle. En grænseoverskridende ting kan være, når en person i bussen eller andre offentlige steder, forsøger at aflure, hvad du skriver på telefonen.

Udover at dreje dig lidt væk, kan du også dæmpe skærmlyset, så indholdet bliver vanskeligere at læse, men det er svært at holde øje med alle, som forsøger at kigge dig over skulderen.

En mulighed er også, at sætte et særligt glas, eller en film, på telefonen, som gør det vanskeligere at aflure hvad du har gang i på skærmen. Ulempen for en selv er så, at man helst skal se telefonen lige forfra, for at få det mest optimale billede.

Sådan ødelægges smartphones oftest

Der findes mange forskellige typer af produkter på markedet, som kan gøre skærmen mindre tydelig for de nysgerrige. 3M er en af de store udbydere til både telefoner, tablets og computerskærme.

Som en ekstra feature beskytter glasset også telefonens glasskærm, så den har vanskeligere ved at gå i stykker.

Uautoriseret reparation kan aflive din iPhone

Web-TV: Se testen af iPhone 6S og 6S Plus

Mere til historien

Markedet for skærmbeskyttelser er enormt stort, og langt fra alle produkter holder lige godt. Det kan her være en god idé, at søge inspiration og erfaring hos ens venner. Generelt følger prisen kvaliteten.

Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram