Sådan beskytter du iPhone mod nysgerrige blikke

0

Med et særligt glas til din iPhone kan du blænde skærmen, så nysgerrige ikke kan lure på dit indhold.

To iPhones med og uden Privacy Protection (Foto: MereMobil.dk)
To iPhones med og uden Privacy Protection (Foto: MereMobil.dk)

Vores smartphones er fyldte med privat indhold, og det er langt fra alt der rager alle. En grænseoverskridende ting kan være, når en person i bussen eller andre offentlige steder, forsøger at aflure, hvad du skriver på telefonen.

Udover at dreje dig lidt væk, kan du også dæmpe skærmlyset, så indholdet bliver vanskeligere at læse, men det er svært at holde øje med alle, som forsøger at kigge dig over skulderen.

En mulighed er også, at sætte et særligt glas, eller en film, på telefonen, som gør det vanskeligere at aflure hvad du har gang i på skærmen. Ulempen for en selv er så, at man helst skal se telefonen lige forfra, for at få det mest optimale billede.

Sådan ødelægges smartphones oftest

Der findes mange forskellige typer af produkter på markedet, som kan gøre skærmen mindre tydelig for de nysgerrige. 3M er en af de store udbydere til både telefoner, tablets og computerskærme.

Du kan også se efter det danskudviklede PanzerGlass i butikkerne. Du skal se efter pakkerne, hvor der står ”Privacy Protection” på.

I billedet ved denne artikel ser du to iPhone 6S telefoner, hvor den ene har PanzerGlass med Privacy Protection, mens den anden ikke har. Begge telefoner er indstillet til samme lysstyrke og viser samme indhold. Forskellen er temmelig markant.

Som en ekstra feature beskytter glasset også telefonens glasskærm, så den har vanskeligere ved at gå i stykker.

Uautoriseret reparation kan aflive din iPhone

Web-TV: Se testen af iPhone 6S og 6S Plus

Mere til historien

Markedet for skærmbeskyttelser er enormt stort, og langt fra alle produkter holder lige godt. Det kan her være en god idé, at søge inspiration og erfaring hos ens venner. Generelt følger prisen kvaliteten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer