PS 4-salget har nu rundet 30 millioner eksemplarer

Siden lanceringen af PlayStation 4 i slutningen af november 2013 er der nu langet mere end 30 millioner eksemplarer over disken, det viser nye tal fra Sony.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony lancerede PlayStation 4 lige op til julehandlen i 2013, hvilket var den første nye PlayStation-model i flere år. Den første model af PlayStation 3 kom på markedet i 2006.

PlayStation 4 har også vist sig, at blive velmodtaget af forbrugerne.

 - Salget af PlayStation 4 og Xbox One går forrygende

Siden ultimo november 2013 har Sony nu solgt 30,2 millioner enheder af PlayStation 4, hvilket ifølge Sony gør det til den ”hurtigst og bedst sælgende i PlayStation-historien”.

PlayStation 4 er dog ikke den hurtigst sælgende konsol generelt, da Nintenco Wii solgte omkring 45 millioner enheder de første to år.

Til sammenligning er der solgt mellem 15 og 18 millioner af konkurrenten Xbox One fra Microsoft. Der er dog ikke frigivet nogle eksakte salgstal fra Microsoft på Xbox One siden sidste år. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

 - Årets mest populære julegaver forudses i ny app

Salget af både Xbox One og PlayStation 4 ventes dog fortsat at stige og der er store forventninger til blandt andet Black Friday, Cyber Monday og den efterfølgende julehandel.

Mere til historien

Black Friday har efterhånden også gjort sit indtog hos de danske butikker og webshops, så er man ude efter eksempelvis en PlayStation 4 eller Xbox One, er der gode muligheder for at finde et godt tilbud på fredag hos de forskellige forhandlere.

Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram