PS 4-salget har nu rundet 30 millioner eksemplarer

Siden lanceringen af PlayStation 4 i slutningen af november 2013 er der nu langet mere end 30 millioner eksemplarer over disken, det viser nye tal fra Sony.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony lancerede PlayStation 4 lige op til julehandlen i 2013, hvilket var den første nye PlayStation-model i flere år. Den første model af PlayStation 3 kom på markedet i 2006.

PlayStation 4 har også vist sig, at blive velmodtaget af forbrugerne.

 – Salget af PlayStation 4 og Xbox One går forrygende

Siden ultimo november 2013 har Sony nu solgt 30,2 millioner enheder af PlayStation 4, hvilket ifølge Sony gør det til den ”hurtigst og bedst sælgende i PlayStation-historien”.

PlayStation 4 er dog ikke den hurtigst sælgende konsol generelt, da Nintenco Wii solgte omkring 45 millioner enheder de første to år.

Til sammenligning er der solgt mellem 15 og 18 millioner af konkurrenten Xbox One fra Microsoft. Der er dog ikke frigivet nogle eksakte salgstal fra Microsoft på Xbox One siden sidste år. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

 – Årets mest populære julegaver forudses i ny app

Salget af både Xbox One og PlayStation 4 ventes dog fortsat at stige og der er store forventninger til blandt andet Black Friday, Cyber Monday og den efterfølgende julehandel.

Mere til historien

Black Friday har efterhånden også gjort sit indtog hos de danske butikker og webshops, så er man ude efter eksempelvis en PlayStation 4 eller Xbox One, er der gode muligheder for at finde et godt tilbud på fredag hos de forskellige forhandlere.

Hvilken PlayStation 5? Med eller uden disk?

GUIDE: Skal du købe PlayStation 5 i disk-versionen eller den rene digitale PS5-variant?

(mere…)
Kommer der alligevel ikke 8K på PlayStation 5?

Måske har du bemærket 8K-logoet på æsken til PlayStation 5, men vidste du, at PS5 faktisk ikke understøtter 8K?

(mere…)
Spil retro PlayStation-spil på din iPhone

Der findes et vælg af nye emulatorer til iPhone, som gør, at man kan spille retrospil fra PlayStation 1 på telefonen.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram