PS 4-salget har nu rundet 30 millioner eksemplarer

0

Siden lanceringen af PlayStation 4 i slutningen af november 2013 er der nu langet mere end 30 millioner eksemplarer over disken, det viser nye tal fra Sony.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony lancerede PlayStation 4 lige op til julehandlen i 2013, hvilket var den første nye PlayStation-model i flere år. Den første model af PlayStation 3 kom på markedet i 2006.

PlayStation 4 har også vist sig, at blive velmodtaget af forbrugerne.

 – Salget af PlayStation 4 og Xbox One går forrygende

Siden ultimo november 2013 har Sony nu solgt 30,2 millioner enheder af PlayStation 4, hvilket ifølge Sony gør det til den ”hurtigst og bedst sælgende i PlayStation-historien”.

PlayStation 4 er dog ikke den hurtigst sælgende konsol generelt, da Nintenco Wii solgte omkring 45 millioner enheder de første to år.

Til sammenligning er der solgt mellem 15 og 18 millioner af konkurrenten Xbox One fra Microsoft. Der er dog ikke frigivet nogle eksakte salgstal fra Microsoft på Xbox One siden sidste år. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

 – Årets mest populære julegaver forudses i ny app

Salget af både Xbox One og PlayStation 4 ventes dog fortsat at stige og der er store forventninger til blandt andet Black Friday, Cyber Monday og den efterfølgende julehandel.

Mere til historien

Black Friday har efterhånden også gjort sit indtog hos de danske butikker og webshops, så er man ude efter eksempelvis en PlayStation 4 eller Xbox One, er der gode muligheder for at finde et godt tilbud på fredag hos de forskellige forhandlere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer